Szerintetek milyen rucikat lenne érdemes venni neki? És kb melyikből mennyit?
Június 1-re vagyok kiírva (lány)
Harmadik babám, de a többi téli baba volt(fiúk), és jó pár éve szültem már, ultrahangon a méretei eddig átlagosak. Nem akarok túl sokat sem venni,meg az utolsó időszakra sem kihagyni. Dolgozom is végig, meg a gyerekek mellett apránként van időm beszerezni, ami kell.
Köszönöm szépen.
Én tavaly nyár végén szültem fiút. Nem osztottam azt a nézetet, hogy a rugi csak pizsama, simán adtam volna, ha nem nyári. De mivel végig 100 fok volt, bőven elég volt a body. Utcára viszont meztelennek éreztem volna, így olyankor ráhúztam egy gatyát. Sikerült szereznem pár rövidet is. Aztán úgy megszoktuk, hogy maradt így. Azóta is csak éjszakára kap rugit, vagy, ha fürdés előtt pár órával cserélni kell és már nem akarok elpazarolni egy "nappali szettet."
Amúgy csak kiegészítettem, mert voltak öröklöttek, csak a másik nemből🤣 Rengeteg ruhánk volt, az első méretből, összeszámoltam, csak bodyból talán 60-70, nem emlékszem pontosan. Ennyi nyilván nem kell.
Neked lánnyal annyival könnyebb az hogy bodyira tudsz húzni egy szoknyát, ha szeretnél, de ha hordozod, csak body. Vagy opció még a napozó. Egy-két rugit vennék hűvösebb napokra, hátha lesz.
Az enyém hatalmas baba lett, mégis bő 1 hónapig jó volt az 56-os, de annál tovább nem nagyon szokták. 62-es valószínűleg kell még rövid ujjú is nyárra, meg hosszú+melegebb őszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!