Kölcsönadni a babaruhákat, ha még tervezünk babát a jövőben?
Hat nekem ez egy kicsit furcsa, de tudom, hogy szoktak. Csak nalunk nem mukodne:
Pl nagyobb dolgok, kisagy, babakocsi, legzesfigyelo, mittudomen, amiket alapbol ugy nehezebb tonkretenni, meg azt mondom, hogy elmegy. Bar mi van, ha karcolodik es az mar nem felel meg, ha ugy adom vissza? Ezen se akarnek azert szorongani…
De ruha? Lehet velunk van a gond, de a gyerekem nagyon durvan amortizalja a ruhakat,amiota elkezdett kuszni, tehat mar 5 honapos koratol😆Hozzataplalasrol nem is beszelve, hiaba adok ra hamikabit meg anyamkinjat is, egyszeruen minimum a nyakanal es az ujjanal foltos lesz es vagy kijon vagy nem.
El nem tudom kepzelni hogy en ezt barkinek vissza is adjam. Van, ami tuleli szep allapotban, de sok nem. Plusz szaritogepezem is oket, biztos hogy ez is ront a tartossagon.
Mondjuk kisfiu es arcon porog egesz nap, meg kint a foldon fetreng, hempereg, allat modjara jatszik itthon.
En inkabb nem kernem, de nem is adnam kolcsonbe, csak orokbe. Vagy sehogy, ha tudom, hogy nekem is kell.
Eszembe se jutna sem kölcsönadni, sem elfogadni.
Mi is kis különbséggel terveztünk 2 gyereket. A nagyról én pl nem tettem el sok ruhát. Így én barátnőmnek örökbe adtam, nem kölcsön.
El sem fogadnék így. A ruha olyan fogyóeszköz, hogy na... Most valaki idead egy szatyorral, én meg visszaadok belőle majd 2db-ot, mert a többit leamortizáltuk, na az olyan gáááz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!