Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kölcsönadni a babaruhákat, ha...

Kölcsönadni a babaruhákat, ha még tervezünk babát a jövőben?

Figyelt kérdés
Mennyire szokás babaruhát kölcsönadni? A családban félév különbséggel fog megszületni másnál is az ugyanolyan nemű baba, mint a mienk, de mi majd még szeretnénk a jövőben kistesót, ezért csak kölcsönadásra gondoltam, vagy nagyon gáz visszakérni majd?

ma 15:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán nem gáz. Szokták így. Sőt szerintem egyszerűbb is. Én is kaptam ruhákat kérdeztem adjam e majd vissza? (Végül tőlem nem kérték így viszem a védőnőhöz, de bevallom egyszerűbb lett volna visszaadni 😅)
ma 15:10
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Hat nekem ez egy kicsit furcsa, de tudom, hogy szoktak. Csak nalunk nem mukodne:

Pl nagyobb dolgok, kisagy, babakocsi, legzesfigyelo, mittudomen, amiket alapbol ugy nehezebb tonkretenni, meg azt mondom, hogy elmegy. Bar mi van, ha karcolodik es az mar nem felel meg, ha ugy adom vissza? Ezen se akarnek azert szorongani…

De ruha? Lehet velunk van a gond, de a gyerekem nagyon durvan amortizalja a ruhakat,amiota elkezdett kuszni, tehat mar 5 honapos koratol😆Hozzataplalasrol nem is beszelve, hiaba adok ra hamikabit meg anyamkinjat is, egyszeruen minimum a nyakanal es az ujjanal foltos lesz es vagy kijon vagy nem.

El nem tudom kepzelni hogy en ezt barkinek vissza is adjam. Van, ami tuleli szep allapotban, de sok nem. Plusz szaritogepezem is oket, biztos hogy ez is ront a tartossagon.

Mondjuk kisfiu es arcon porog egesz nap, meg kint a foldon fetreng, hempereg, allat modjara jatszik itthon.

En inkabb nem kernem, de nem is adnam kolcsonbe, csak orokbe. Vagy sehogy, ha tudom, hogy nekem is kell.

ma 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam így ruhákat, nem örültem neki. De azt is megértem akinek ez így rendben van, nem vagyunk egyformák. 🙂
ma 15:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én köszöbettel nem fogadnám el. Annyi baj történhet egy ruhával, kimoshatazlan foltok, összemegy pl. Sőt, én vágtam le body-t a lányomról mert annyira összekakkantotta magát, hogy egyszerűbb volt így mint küzdeni a levétellel😅
ma 15:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
...ráadásul aztán meg válogasd szét, hogy melyik honnan jött, mit kaptál kölcsön, mit ajándékba, mit vettél te... Nálam ez a sz@rrágás tetőfoka. Ha gondolod, hogy kelleni fog még, tartsd meg oszt annyi.
ma 15:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe se jutna sem kölcsönadni, sem elfogadni.

Mi is kis különbséggel terveztünk 2 gyereket. A nagyról én pl nem tettem el sok ruhát. Így én barátnőmnek örökbe adtam, nem kölcsön.

El sem fogadnék így. A ruha olyan fogyóeszköz, hogy na... Most valaki idead egy szatyorral, én meg visszaadok belőle majd 2db-ot, mert a többit leamortizáltuk, na az olyan gáááz

ma 15:56
 7/19 anonim ***** válasza:
35%
Hozzánk rengeteg ruha jött használtan és én adtam is tovább egy kettő kedvencet raktam el amit sokat hordott vagy cuki volt benne. Egyrészt ha következő másnemű szívás, hogy tartogattad másrészt ha te megint terhes leszel és ő nem adja tovább ugyis vissza fogja adni mondván minek rakosgassa. Arról nem is beszélve, hogy nem szeretnek sokat állni a babaruhák budösek lesznek és foltosak (akkoris ha tisztán rakod el)
ma 16:09
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Kölcsön nem adnék, mert igyse kerül visszam
ma 16:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs értelme, többet árt mint használ. Azt se tudtam milyen nap van, nemhogy vezessem kitől melyiket kaptam. Csak úgy fogadtam el, ha nem kellett vissza. Mindig rákérdeztem a biztonság kedvéért, de senki nem akarta vissza, sőt. Én is örültem hogy végre tovább adhattam a mieinket, mert csak a helyet foglalták.
ma 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem fogadtam el kölcsön. Óhatatlan, hogy baja lesz, és akkor sokkal kellemetlenebb. Ha nem akarod örökbe adni, inkább ne add.
ma 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!