Kölcsönadnád, kölcsönadtad a hordozó gyerekülést rokonodnak?
Ha ennyire sajnálod, akkor ne add oda.
Mondd meg hogy nektek is kell.
Babával előfordulnak maszatos balesetek, még ha vigyáz is az ember.
Én se adnám szívesen. Mi is nagyon vigyáztunk mindenre, de látom, hogy mások mennyire nem (a családban is). Ütött-kopott babakocsik, etetőszékre rárohasztott ételmaradékok, kiságy fele alkatrésze elhányva, szigszalagos, celluxos megoldások rendes visszaragasztás helyett, stb. Ha már nekünk nem kell eladom. Szerintem vegyen mindenki magának, akár használt holmikat, én is számtalan babacuccot vettem Vaterán, jófogáson. Utálom a kölcsönzést, se adni és kapni nem jó. Vissza is szoktam utasítani a kölcsönzési, ha valamit felkínálnak, inkább megveszem, vagy nem is kell. Nem tudnám nyugodtan használni, nehogy nálam törjön, szakadjon el , stb.
Én megértem az érzéseidet, bár biztos mások le fognak pontozni. 😶
Ha nagyon vigyázós típus vagy, és félsz hogy foltos lesz, akkor ne add oda.
Nálunk a családban és a szűk baráti körben körbe jár minden baba- és gyerekholmi, nem is tartjuk nyilván, mi kitől jött, hova ment, mindenki továbbadja amije van, a következőnek. De ha te szereted addig magadnál tartani és tökéletes állapotban tudni, amíg esetleg szükséged lehet rá, akkor az is egy teljesen elfogadható álláspont, nyugodtan mondd meg ezt így kerek perec, az a legkorrektebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!