Kölcsönadni a babaruhákat, ha még tervezünk babát a jövőben?
3as vagyok
Még azzal kiegészíteném, hogy jó részét sajnos vissza sem tudtam adni, mert vagy elfelejtettem hogy melyik volt vagy pedig kinyúlt/kiszakadt és úgy nem volt pofám visszaadni, pedig próbáltam vigyázni rá..még szárítógépbe se tettem. 😃
Elkövettem azt a hibát, hogy mindenkitől mindent elfogadtam. Álltak halomban a babacuccok.
Amit konkrétan úgy adtak, hogy csak kölcsön, azt raktam is el a szekrény mélyére.
Nálunk működött, de egyrészt első gyerekemnél senki nem adott semmit, másrészt legjobb barátnőmnek adtam kölcsön a kisebb ruhákat (56-74-ig) azzal, hogyha valami menthetetlenül tönkremegy, akkor ez van, de majd a végén visszaadja. Terveztünk másodikat, de nem tudtuk mikor jön össze, a születési hónapja mennyire passzol a ruhákhoz, stb. Barátnőm meg a kinőtt ruhákat hozta is vissza, és volt, amit ő rakott bele pluszban, volt, amit nem kaptunk vissza, mert tönkrement, de nekem nem voltak álmatlan éjszakáim pár body miatt.
Ami a 3 gyerek után meg még jó állapotban maradt, azt odaadtuk a húgának, amikor terhes lett, mert nekünk meg már nem kellett semmi, nem terveztünk többet.
Szóval működhet, ha azért várható, hogy visszakapod. Ha nem biztos, akkor inkább elraknék mindent, hogy még nektek is kell.
Par ruhat kaptunk kolcsonbe, de nem szerettem a gyerekre adni, mert allandoan vigyazni kellett, hogy le ne igya/osszekeni/osszehanyja stb.
En ha adtam oda valakinek babaruhat azt ugy adtam, hogy hasznaljak nyugodtan, nem kell vigyazni ra, nem kerjuk vissza.
Nemtudom , nekem ez olyan kicsinyes.
Zsuzsi, itt egy zacsko babaruha kolcsonbe, de majd kerem vissza oket, oke ?
Vagy odaadod a legzesfigyelot, mellszivot stb., hamarabb terhes leszel mint terveztetek, akkor meg szedje ki a gyereke alol aki epp hasznalja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!