Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kölcsönadni a babaruhákat, ha...

Kölcsönadni a babaruhákat, ha még tervezünk babát a jövőben?

Figyelt kérdés
Mennyire szokás babaruhát kölcsönadni? A családban félév különbséggel fog megszületni másnál is az ugyanolyan nemű baba, mint a mienk, de mi majd még szeretnénk a jövőben kistesót, ezért csak kölcsönadásra gondoltam, vagy nagyon gáz visszakérni majd?

tegnap 15:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Gaz visszakerni, mert a masiknak okozol gondot,hanyas,bukas,kaka,elszakadt stb masreszt meg kutya se emlekszik ra,hogy kitol mit kap. Add orokbe vagy tartsd meg szerintem magadnam.
tegnap 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Kölcsön nem adnám. Vagy odaadom, vagy nem.
tegnap 17:56
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

3as vagyok

Még azzal kiegészíteném, hogy jó részét sajnos vissza sem tudtam adni, mert vagy elfelejtettem hogy melyik volt vagy pedig kinyúlt/kiszakadt és úgy nem volt pofám visszaadni, pedig próbáltam vigyázni rá..még szárítógépbe se tettem. 😃

tegnap 18:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Elkövettem azt a hibát, hogy mindenkitől mindent elfogadtam. Álltak halomban a babacuccok.

Amit konkrétan úgy adtak, hogy csak kölcsön, azt raktam is el a szekrény mélyére.

tegnap 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy add oda, vagy ne add oda.
tegnap 19:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk működött, de egyrészt első gyerekemnél senki nem adott semmit, másrészt legjobb barátnőmnek adtam kölcsön a kisebb ruhákat (56-74-ig) azzal, hogyha valami menthetetlenül tönkremegy, akkor ez van, de majd a végén visszaadja. Terveztünk másodikat, de nem tudtuk mikor jön össze, a születési hónapja mennyire passzol a ruhákhoz, stb. Barátnőm meg a kinőtt ruhákat hozta is vissza, és volt, amit ő rakott bele pluszban, volt, amit nem kaptunk vissza, mert tönkrement, de nekem nem voltak álmatlan éjszakáim pár body miatt.

Ami a 3 gyerek után meg még jó állapotban maradt, azt odaadtuk a húgának, amikor terhes lett, mert nekünk meg már nem kellett semmi, nem terveztünk többet.

Szóval működhet, ha azért várható, hogy visszakapod. Ha nem biztos, akkor inkább elraknék mindent, hogy még nektek is kell.

tegnap 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Par ruhat kaptunk kolcsonbe, de nem szerettem a gyerekre adni, mert allandoan vigyazni kellett, hogy le ne igya/osszekeni/osszehanyja stb.

En ha adtam oda valakinek babaruhat azt ugy adtam, hogy hasznaljak nyugodtan, nem kell vigyazni ra, nem kerjuk vissza.

tegnap 20:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így biztos nem kéne. A babaruhák nagyon könnyen kimoshatatlanul koszosak lesznek. Plusz meló lenne azt is mindig számontartani hogy melyik ruha megy vissza, és melyiket adhatom majd tovább.
tegnap 20:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon sok ruhát kaptunk sok helyről, de senki nem kérte vissza. És úgy nem fogadtam volna el én sem, mert azt az 1000 ruhát tényleg képtelenség számon tartani, kitől kaptuk. Pont fél év van az en kisfiam, meg az ő unokatestvére között is. Adjuk neki a kinőtt ruhákat, bár nekem eszembe sem jutott visszakerni (úgy se, hogy még lehet, lesz egy kisteso), sógornőm elég buzgomocsing, és ramirt, hogy már elzsakolta, amiket kinőtt a kisfia, és majd visszaadja😃 de ő sokkal úgymond rendmaniasabb nálam, vagy nem tudom, mi erre a jó szó, de azt mondta, ők is több helyről kaptak, mégis tudja, miket adtunk mi, pedig nem egy-ket darab😄
tegnap 21:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Nemtudom , nekem ez olyan kicsinyes.

Zsuzsi, itt egy zacsko babaruha kolcsonbe, de majd kerem vissza oket, oke ?

Vagy odaadod a legzesfigyelot, mellszivot stb., hamarabb terhes leszel mint terveztetek, akkor meg szedje ki a gyereke alol aki epp hasznalja ?

tegnap 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!