Szeretkik a gyerekek a tipegő hálózsákot? Gyerekem 2 éves elmúlt, a sima hálózsákjait kinőtte, tipegő hálózsákot terveztem, csak felek, hogy nem szeretne. A takarót lerúgja.
Mind a 2 gyerekem sírt benne, nálunk nem jött be.
A 2évesem sem használ takarót, hosszú póló-legginsben alszik.
Ki kell probalni, sajnos ezt mashogy nem fogod megtudni.
De amugy kepzeld el, a kisfiam nem szerette. En is meglepodtem, mert aludt mar tipego halozsakban kb 8-11 honapos kora kozott, aztan amikor azt kinotte, pont kaptunk ajandekba par hagyomanyosat, igy akkor azt hasznaltuk a kovetkezo telen. Aztan probalkoztam tipegovel is, de akkor mar nem fogadta el.
Most a 92-es hagyomanyos halozsak jo ra (most lesz 2 eves), de lattam mar 98-as meretben is. Szoval szerintem egy darabig meg biztos tudok neki venni, lassan no mar. De vegso esetben varratok, ha nagyon nem akar mashogy aludni.
Takaroval csak szenved, kitakarozik es erre felebred, ugyhogy ez nalunk nem jarhato ut egyelore 😅
3 éves múlt, de még mindig abban alszik.
Astit használ, azok jó bők, tényleg olyan, mintha takaró lenne rajta,kényelmesnek tűnik.
Mindjárt 3 éves, mióta tud járni, tipegőben alszik, szereti.
Kell vele tenni egy próbát. Ha nem akarsz nagy összeget belefektetni próbára, jó megoldás a használt.
Nagyobbat kell venni.
Fiam 104es ruhát hord, a 104-110-es tipegő már felcsúszik a lábán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!