Van az ismeretségi körödben olyan család, ahol a gyerekeknek a harisnya és az atléta télen bentre is úgymond "alap"?
Hát nézd. 4 éves lányomnak alap a triko.
Az 1 évesnek mivel csúszik mászik a harisnya legginssel.
A 7 éves meg folyton polóban mert nagyon izzadós.
Ismerek két olyan felnőtt férfit is, akiknek kánikulát leszámítva alap a trikó póló alá is.
2. Az én fiaim 22 fokban itthon egy szál póló+alsónadrágban rohangálnak és melegük van.
Szerintem ez attol fugg milyen ido van bent.. gondolom ha a szulok a 30 fokot szeretik padlofutesselnen adnak ra 3 reteg ruhat :)
Nalunk anyueknal 2 reteg alul, 2 reteg felul amibol 1 reteg vastagabb anyagu ruha. Muszaj volt, mert 19 fok van bent es hideg erzetem volt.
Itthon 23 fokban ninxs rajta plussz cucc. Abban van amiben en
Most 2 éves, ameddig lehet bodyt fogok ráadni, nem szeretem ha kilóg a dereka. A póló, ruha alá is ráadom, kivéve nyáron.
Zokni szokott rajta lenni, már szerencsére kinőtte azt a korszakot hogy folyton leszedi magáról. Tavaly ilyenkor még harisnyát kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!