A kicsikre miért adnak mindig fehér harisnyát? Azonnal meglátszik rajta minden kosz.
Amikor fehér harisnya illik, nem a játszótér a célpont, így nem is lesz koszos.
Eddig egyébként egyetlen egy alkalommal kellett fehér harisnya a lányomra, amikor formális rendezvényen fekete-fehér volt az elvárt.
Na most egy óvodásra nem fogsz feketét adni, se testszínű nejlont, hát marad a fehér, ami egyébként is az ártatlanság színe.
Hétköznap sose hord fehér harisnyát. Minek? Amikor annyi szép mintás van.
Egy darab gyönyörű 56-os méretű harisnyát kapott a fiam. Egyszer vittem el benne kb egy hónaposan orvosi státuszra. Mire haza értünk nyakig fosta magát benne. Azt hittem kuka a szépséges harisnya de mivel fehér így baromi egyszerű volt tisztára mosni.
Az mellékes, hogy jobban bejött a leggings harisnya helyett, mert vehettem akármilyen extra márkát vhol mindig szorított.
A fehéret könnyebb kitisztítani, bár az nálunknis csak "elmenős" harisnya.
Mindenhez megy.
Unokatesóméknál annyira ekcémás a gyerek, hogy csak színmentes ruhát bír...
Egyébként a rózsaszínen is meglátszik, ha nem, attól még ugyanannyira koszos
Ez mindíg is igy volt, így is lesz! 4-6 éves korig nem gáz a gyereken, de még alsótagozatos suliban sem.A mi időnkben (80-as évek) egyáltalán nem volt gázos a fehér harisnyanadrág.Azt a régi fajta pamutot hordtuk, nejlont pedig csak évnyitó-évzárón vettünk fel.
Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!