A hátán kivágott balett dresszekben nem fáznak meg a gyerekek?🙈

Figyelt kérdés
Szinte csak olyat látok. Télen nem fáznak meg bennük a 4-5 évesek?

szept. 6. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Hol látsz te a szabadban gyerekeket balettozni?🤔 Még, ha műkorcsolyázókat kérdeznél, talán érteném.
szept. 6. 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

?

Láttál már balerinát az utcán gyakorolni? Vagy mitől fázna?

Fűtött teremben vannak.

szept. 6. 13:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Bent lesznek, csak nem tudom mennyire fűtenek majd fel egy olyan régi épületet😁😁 szerintem rajtam kivül ez mást nem zavar
szept. 6. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A régi épületet ugyanúgy föl lehet fűteni, mint az újat.

A kérdés az, hogy van-e, aki a gázszámlát kifizeti.

szept. 6. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mozognak közben, és mielőtt kimennek majd a hidegbe, gondolom átöltöztök.

Nem fog megfázni.

szept. 6. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A megfázást vírus okozza, már csak emiatt sem.

Ha benyalja a vírust, akkor benyalhatja nagykabátban is.

szept. 6. 14:51
 7/13 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, egyrészt fűtenek, másrészt mozognak. Arra értelemszerűen vigyázni kell, hogy izzadtan ne álljanak huzatba de van direkt ilyen kis kardigán balettosoknak a bemelegítéshez meg utána hogy ne fázzanak meg.
szept. 6. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Alapvető intelligencia lenne , csak sajnos a magyaroknak az nincs, hogy tudják, hogy ilyen nincs , hogy megfázás l. A vírustól és baktériumtól leszünk betegek , kizárólag , semmi mástól.

Nem a hidegtől , nem a levegőtől nem a szeltol, úgyhogy nem , nem fáznak meg mert ilyen nem létezik. 🤦🏻‍♀️

szept. 6. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
A hidegben nehezebben győzzük le a vírusokat, nem véletlenül robban be a takony szezon amikor lehűl az idő. Szóval de, közvetve okozhat megfázást a hideg, még inkább ha izzadtan kerül a hidegbe. Az anyuka aggodalma jogos, tekintve hogy tavaly is gond volt az iskolák fűtésével.
szept. 6. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Én 2 éve augusztustól októberig dolgoztam az egyik nagy nevű Balett Stúdióban (addig bírtam). Picsa hideg volt bent. Konkrétan átfújt a szél az épületen mert ilyen könnyű szerkezetes izé volt. Egyszer direkt bevittem a hőmérőt. 16-18 fokot mutatott. Dolgozni borzalom volt ott többek között emiatt is.
szept. 7. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!