Hol vásároltok be a gyerekeknek őszre/télre majd?Melyik üzleteket ajánlanátok ár/érték arányban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 22:07
2/11 anonim válasza:
Pepcoban vásárolok. Nem azért mert nem tehetem meg, viszont a gyerekeim mindent vagy baromi gyorsan kinönek, vagy mindent tönkre vágnak. 🤷♀️ Ezt úgy kell érteni, hogy ha elesnek akkor az a nadrág tutira kilukad, vagy olyan fű foltos, hogy ki nem szedem belőle.
Teljesen mindegy ha drágább kategóriát veszek, azt az oviban úgy is legyepálják, vagy pedig a pajtások. 😑🤷♀️
6/11 anonim válasza:
H&M, Zara, Reserved, Petite Leaf + bárhol bármit megveszek ha megtetszik és jó minőségű pl a Lidlben is stb. Cipőt eciporol szoktam neki rendelni.
7/11 anonim válasza:
H&M-Next meg a hasonlók használtan, újonnan Sinsay, Aldi, Lidl.
Ár értékben a Pepco, de ezt úgy mondom, hogy egy 500as nadrágért tényleg egy 500as minőséget kapsz, azt nem adod oda majd a kisebbik tesónak. Viszont amíg hordja, nem növi ki, addig jó.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Pepco nem jött be nekünk.
H&m-be,tescoba szoktam én is nagyrészt.
2021. aug. 2. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!