Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az ideális TSH érték...

Mennyi az ideális TSH érték babavállaláskor? Van itt olyan, akinek akkor sikerült a baba, amikor ezt sikerült beállítani?

Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom 1-2 között a legoptimálisabb. Én 2,5-el estem teherbe, a terhesség alatt lement 1,3-ra.
2021. jún. 29. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
4 körüli értékre kaptam gyógyszert, 6 héttel később 1,5 volt. Hogy emiatt-e, azt nem tudom, de következő hónapban teherbe estem.
2021. jún. 29. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es. Megkérdezhetem milyen gyógyszert szedtél? Nekem is 4 volt a tsh-m letroxot írt az orvos 25mg.-ot. De jó lenne ha nekünk is sikerülne.
2021. jún. 29. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, Euthyroxot szedtem, szintén 25-öt.
2021. jún. 29. 20:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én letroxot kaptam, de szerintem nagyjából ez mindegy, ugyanazt a hormon pótolja.

2021. jún. 29. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Nekem 2.77 volt a tshm egy hónapja. Őszintén szólva nem is tudtam hogy azzal is ennyire összefüggésben van a teherbeeses :(

Mivel 0.27 és 4.69 közt jónak számít az érték nem aggódtam.

Anyukam pajzsmirigy beteg ezért nézetem évente de eddig nem szólt az orvosom hogy ez nem lenne jó

2021. júl. 6. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!