Persze, ha éppen ott tetszik meg valami és árban is jó. Nem különb az ff, hm, c&a..
márkáknál.
A ruháik 95%-a túriból van, ott sok a Next babaruha olcsón, szóval megveszem :D
Amúgy tényleg nagyon jó minőségűek egy Pepcohoz vagy Sinsayhez képest, de amúgy ha újat veszek, azt nem rendelgetem, abból F&F-et szoktam, szerintem az hasonló kaliberű.
A lányom idejében megvettem, ő most 12 éves. Rendeltem újat is,meg használtan vettem sokat. Nagyon jó kis szettek voltak például. Minőségre is jók voltak.
De így is elég sokat költöttem rájuk. Aztán a fiamnál most rájöttem, hogy felesleges. Amíg kicsi, addig oké, mert nem használódik el, el lehet adni használtan. De onnantól, hogy kúszik-mászik, onnantól már nem.
Most lesz 15 hónapos a fiam, napi 3 garnitúra ruhát használunk el, mert sarazik, homokozik, pocsolyázik, kutyázik, enni is úgy eszik, hogy sokszor a háta közepéig kajás. Erre sajnálnám a Drága Next ruhákat.
Nem. Arra, hogy 1-2 hónapig legyen valami hordva, közben lebukja, lehányja, majd később abban tapicskoljon a koszban, sárban, én biztosan nem veszek drága, márkás ruhákat. Nem is akarom, hogy egy baba vigyázzon rá, ő sarazzon, pocsolyázzon, homokozzon, tudom is én. Erre tökéletes a párszáz forintos használt ruha, vagy a pepcós vacak is.
Nyilván, amikor nagyobb lesz, tud már vigyázni a ruhákra, meg úgy lesz jelentősége, akkor veszek majd neki minőségibb, drágább darabokat is. De szerintem egy babára teljesen fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!