Melyik textilpelenka vált be nektek? Hol vettétek?
A pepcos nekem nem jött be, nagyon vékonynak találom. Vastagabbat tudnátok ajánlani?
Anyukám mindig emlegeti a régi szlovák és lengyel textilpelenkàkat,. állítólag azon nagyon strapabíróak és vastagok voltak. Szuper lenne ha olyan minőségűt tudnék valahol venni. :)
Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok. Most már tudom, hogy az Aldiban, Lidlben, Müllerben, Dm/Rossmannban és Brendonba is érdemes szétnézni. A drogériákban és a Lild/Aldiban még sosem kerestem textilpelenkàt. De ha járok valamelyik ilyen üzletben mindenképp megkérdezem van-e.
A méteráru bolt is tök jó ötlet volt. Köszönöm azt is.
Lányok segítsetek mert tuti nem jut eszembe, pedig 20 perce gondolkodom.
A márka egy maci volt, van belőle cumisüveg is meg tejtarto zacsi márkája is, na és annak van a textilpelusa ami rohadt jó. Valami brum talán? 6 éve szültem, rég volt de azt tudom hogy nagyon imádtam a textilpelusat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!