Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Színesebb (fiú) babaruhákat...

Színesebb (fiú) babaruhákat hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Mindenhol, ahol nézem kb csak szürke, sötétkék, fekete babaruhák vannak, rosszabb esetben valami autó/dínó/maci mintával, rosszul vagyok ezektől. A legjobbakat használtan vettem a Hádában, de már nem fogok oda eljutni.

Hol lehet kapni online rendesebb színes ruhákat (body, rugdalozo..), normális áron? Esetleg csíkos, vagy valami normális mintával, ami vidám, "kedves"?

jan. 2. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom, hogy Magyarországon van-e Lindex, én ott szoktam találni. Imádom a bodyjaikat, nagyon jó az anyaguk, általában sokáig hotdhatók (eleve nagyobb méretezés, + 2 sor kapocs van) és sok a színes unisex cucc.
jan. 2. 15:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Next?
jan. 2. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Brendon
jan. 2. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nextnek mindig vannak, tavasszal/nyáron Sinsay és Auchan is. Ősszel, télire minden márka tendál valamiért színtelen ruhákat gyártani, én is a tavaszt várom, hogy jöjjenek a kicsit színesebb rucik. :)
jan. 2. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Esetleg a háda webshopja? Most nem tudom milyen a készlet, már nem néztem pár hónapja, persze szerencse kell hozzá, hogy pont legyen olyan ami tetszik, de ha turizol, akkor ez nem újdonság:).
jan. 2. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Szintén Nextre szavazok, online egész jó akciók is vannak náluk. :)
jan. 2. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Sinsay-nál is van néha színesebb. Illetve ahol én még veszek színeset primark, h&m és tesco.

Off én is utálom, hogy szinte csak kék, barna és zöld ruhák vannak a fiú részlegeken. Nagyon nehéz színesebb ruhákat venni.

jan. 2. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Sinsayt mondanám én is, bár lányom van de sokmindent vettem ami "fiú" kategóriában van.
jan. 2. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lidl, aldi, ff, hm szoktam venni ruhákat, ott tuti van mindenféle, mert a gyerekeimnek színes ruháik vannak, és mindkettő fiú. Nem csak a dínótraktor vonalon, van zöld alapon krokodilos, oroszlános, levél mintás, sima egyszínű, piros, sárga, csíkosan színes, stb. Tehát mindenféle. Ha nem akarsz sablonosat, ne azokat vedd, de azért lehet találni mindenfélét.
jan. 2. 19:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Na az lehet, hogy így év végére kifogytak, amúgy is télen szürke a hangulat, erre nem gondoltam 🙂 Nem gondolkodtam ennyire előre, nincs még 1 hónapos a babám, de kinőtte az 56-os ruhákat, én meg 68-ig készültem, gondoltam előre megveszem a 74-eseket, de akkor lehet várok tavaszig, addig csak nem nő ki mindent.. addig figyelgetem.
jan. 2. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!