Hány hónaposan kezdett el járni a gyereked és hányas volt az első cipője? (Amiben már járt is.) Légyszi, a nemét is írd oda!
Nagyon jó akciók vannak most, de nem merek jövő télre venni előre. Lövésem sincs, mekkora lesz a lába. Viszont kaptunk már 2 szandált(egyáltalán nem biztos, hogy nyáron már járni fog😁). Szóval csak kíváncsi vagyok, hogy van-e rá esély, hogy a méret legalább jó lesz.
Ha esetleg azt is tudod, hány havonta nőtt a lába egy méretet az első évben, azt is írd meg légyszi!
Köszönök minden választ!
9. hónapra állt fel támaszkodva. Sztem 1 éves koráig nem fog önállóan menni. Egyébként nem is kell, a szakmai ajánlás az, hogy 12 hónapos korra tudjon kapszkodás nélkül totyogni. Unokatestvére ennyi idősen már szinte kapaszkodás nélkül mászkált.
És ugye cipő csak akkor kell, ha már önállóan jár.
Teljesen kiszámíthatatlan, szerintem kár tippelgetni:D
Hány hónapos a gyerkőc?
Felelesleges hozzánk viszonyítanod.
Az első gyerekem 12 hónaposan kezdett el járni, 24es cipőben. Kb negyedévente nőtt 1 méretet. (Most 6éves 30as lábbal)
A második 10hónaposan indult el, a 21es cipő volt jó rá.
Neki évente nől 1 méretet a lába. Most 3 éves és a 24es még jó rá.
Elore ne vegyel semmmit, tenyleg, mert nem tudni. Lesz meg kesobb is akcio biztos :D
Egyebkent en pont most jartam igy, hogy vettem egy tok jo kis cipot a gyereknek. Jo draga is volt, de mondom megveszem, mert nagyon tetszik a kialakitasa.
Hat nem kinotte 1,5 het alatt? Elotte amugy meg 3 honapig nem nott a laba.
Szoval itt ruha es cipo kerdesben soha semmi se biztos. 😅
Mindkét fiam 12 hónaposan indult el, a nagyobbiknak 23-as volt a kezdő lábmérete, a kicsinek 21. Még a nagyobbik cipőit se tudtam ráadni, mert leesik a lábáról. Szóval felesleges előre venni bármit, én is szoktam sajnálni a jó akciókat, de egy feleslegesen megvett akciós cipő teljesen pénzkidobás, mert eladni csak töredékáron lehet, ha egyáltalán lehet.
A nagyobbik gyerekemnek átlagosan 3 havonta nő egy számot a lába, de ez se állandó. Tavaly 6 havonta nőtt 2 számot. Én soha nem veszek előre cipőt emiatt, és örülök, ha a méretváltás legalább az évszakot követi, különben vehetek pl 2 télibakancsot, majd tavasszal ugyanúgy 2 átmeneti cipőt. Az az abszolút halálom. 😆
Cipőt soha nem szabad előre venni. Hiába jó a méret, ha a fazon nem.
Egyébként a fiam 11 hónaposan indult el és 22es volt az első cipője.
Még a 9 évesnek se tudok előre cipőt venni, mert kiszámíthatatlan. Egyedül a benti szandálból szoktam betárazni a gyerekeknek, de csak úgy, hogy ugyanazon márka ugyanazon modelljét veszem.
Ne vegyél előre, ha jót akarsz magadnak!
Egyébként lányom 18 hónaposan indult el (megkésett mozgásfejlődésű) 20-as volt az első cipője, rá 1 hónapra a szandál már 21, 2 hónap múlva az őszi 22-es, a téli már 23-as volt.
Fiam 13 hónaposan indult el, neki akkor kellett 20-as cipő, egy hónappal később már 21-es.
Jaj, pont ezektől a válaszoktól féltem!😂
Írtam, hogy én nem veszek, tudom hogy mennyire kiszámíthatatlan. De anyámat nem tudom leállítani. Azért kérdeztem, mert tényleg nagyon cukik a szandálok, de hogy hordani is fogja tudni, arra kb.akkora akkora az esély, mint a lottó ötösre ☹️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!