Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hány hónaposan kezdett el...

Hány hónaposan kezdett el járni a gyereked és hányas volt az első cipője? (Amiben már járt is.) Légyszi, a nemét is írd oda!

Figyelt kérdés

Nagyon jó akciók vannak most, de nem merek jövő télre venni előre. Lövésem sincs, mekkora lesz a lába. Viszont kaptunk már 2 szandált(egyáltalán nem biztos, hogy nyáron már járni fog😁). Szóval csak kíváncsi vagyok, hogy van-e rá esély, hogy a méret legalább jó lesz.

Ha esetleg azt is tudod, hány havonta nőtt a lába egy méretet az első évben, azt is írd meg légyszi!

Köszönök minden választ!

tegnapelőtt 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Mindkét gyerekem 11 hónapos kora előtt kezdett járni.

A lányom télen, egy 18-as Elefanten cipő volt neki az első, amiben kint járt.

A fiam tavasszal kezdett járni, ő speciel rögtön 19-es mérettel kezdett.

Viszont neki most 2,5 évesen csak 23-mas a lába. A bökcsis csoportban neki a legkisebb.

Totál kiszámíthatatlan, mennyit nő egy gyerek lába. Én max.sportcipőt merek 1 mérettel nagyobbat venni, mert azt tavasztól őszig ki tudja használni, vagy akár télen is, ha mondjuk plázába megyünk, vagy bevásárolni autóval.

tegnapelőtt 18:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem érdemes előre venni. A kislányomnak jó volt a 19-es 1.5 évesen, amikor járni kezdett stabilan. 3 hét múlva már vennem kellett 20-ast. Most 22 hónapos és 22-es bakancs kellett. DD step cipőket/szandikat veszek mindig.
tegnapelőtt 22:11
 13/16 A kérdező kommentje:
De értsétek már meg, hogy én nem veszek előre, mert tudom, hogy kiszámíthatatlan.
tegnapelőtt 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A lányom 13 hónapos volt, amikor járni kezdett, 19-es DD Step félcipővel kezdtünk, tavaszi a lányom. Kb. szezononként, legkésőbb félévente kellett új méretet venni, néha ilyen fura növekedési ugrások vannak, amikor 2 hónap alatt kinövi a cipőit, meg az összes gatyáját.
tegnap 07:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Épp be töltötte a 10 hónapot mikor el indult. 19-es volt az első cipője
tegnap 21:07
 16/16 A kérdező kommentje:
#15! Az úgy nekünk pont jó lenne, de vajmi kevés esélyt látok rá.
tegnap 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!