Szerintetek ez a nadrág kicsut vagy nagyon vizes?

Figyelt kérdés

Igen, komoly kérdés.

A 8 hónapos babánk leborította magát. A férjem szerint ez csak kicsit nedves majd megszárad, szerintem nagyon vizes, átöltöztettem.

22,5 fok van a szobában.

tegnap 11:04
A kérdező szavazást indított:
Kicsit
Nagyon
25 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Kimaradt a kép, bocsánat:

[link]

tegnap 11:06
 2/14 babyboom567 ***** válasza:
84%
Te is tudod, hogy nagyon vizes.A férjed meg férfi.Engedd ezt el, lesznek ettől nagyobb bakik is később.
tegnap 11:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
😂 Nagyon. De milyen kérdés már ez? Ennél kevésbé vizesnél is átöltöztetem, pedig nálunk melegebb van. Nem azért, mert megfázik, de basszus, 40 fokban jól esik, (bár én a nadrágom akkor se vizezem), de az alatt egyszerűen kényelmetlen nedves cuccban lenni. 2 nadrágja van összesen, vagy mi? Nem értem a férjed.
tegnap 11:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb ennek a harmadáig mondanám 22 fokban, hogy kicsit vizes. Ez nagyon vizes.
tegnap 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ennél sokkal kevésbé borítottam le saját magamat tegnap, és átöltöztem, mert kellemetlen volt az a hideg folt a lábszáramon. Ezt a nadrágot 30 fok felett hagynám rajta a gyereken.
tegnap 11:24
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Ilyenkor a gyerek reakciójából azért elég jól meg lehet mondani. Ha elkezdi feszíteni a lábát, vagy "nyög" (nem tudom jobban megfogalmazni azt a hangot amit ilyenkor szoktak kiadni), akkor egyértelműen csere
tegnap 11:30
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
szerintem itt az a szomorú, 2 felnőtt ember nem tudja ezt eldönteni és segítség kell hozzá...
tegnap 11:33
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

7!

Pontosan. Az anyukának a gyk-n kell megerősítés,mert nem biztos magában. Pedig a gyerekneveléshez (és néha férj- és anyósneveléshez) kell a határozottság.

tegnap 11:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Èn holtbiztos vagyok magamban, a kedves férjem kelt ki magából, hogy én mindig okosabb vagyok, és nem kell ilyen paramaminak lenni meg vattába csomagolni a gyereket...
tegnap 12:11
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
7# 8# egyértelmű, hogy nagyon is tudja, hogy neki van igaza. Gondolom apának szeretné megmutatni, hogy 10/9 anyuka/apuka igenis átöltöztetnè és ő van fordítva bekötve. Néha muszáj az embernek látnia, hogy nincs igaza.
tegnap 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!