Valakinek van ilyen h&m nadràgja?
Pontosan milyen színű? Világosbézs vagy sötét? Esetleg képet is küldhettek. Mennyire méretarányos? Nekünk a HMből sokszor egyel kisebb méret kellett. Köszi ha segítesz.
Igen, a h&m ruhai nagyobbak, szoval altalaban kisebb meret kell.
Ez a nadrag szerintem pont olyan szinu, mint a kepen. Sajnos mar elajandekoztuk,mert mar kinotte a gyerek, nem tudom lefotozni, de en igy emlekszem ra.
H&M ruhái olyan színűek szoktak lenni, mint a képen. Méret meg... Az enyémekre hosszban jó, de sokszor szűkek, de hát ők szélesebbek is, mint a konfekció. Gumis derekú nadrágok viszont jók szoktak lenni. Érdemes ott elolvasni a véleményeket.
De olyan nagy kockázata azért nincs, mert ingyen visszaküldheted és visszafizetik. Csak idő meg macera persze, pláne, ha sürgősen kell és mégse jó.
A fiam 9 hós,80as ruhákat hord
Most vettünk neki h&M szettet es a 74es méret a jó rá.
Akkor szerintem jó lesz nekünk a 68 (végül azt rendeltem), mert az én kisfiam csak 67 cm, a 8hós státusz szerint 😁
Megírom hogy jó lett e, ha megérkezett, hátha segítség lesz a későbbiekben valakinek.
Sajnos csalódás.
A színe nem olyan, mint a képen, hosszra jó de nagyon széles, buggyos, nagy az ülepe 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!