Volt valakinél sértődés abból, hogy nem kérte a rokonság használt babaruháit?
Természetesen a kérdés azoknak szól, akik ilyen-olyan oknál fogva nem kértek senkitől babaruhát, a felajánlottat pedig visszautasították.
Én ezen az állásponton vagyok a jövőre nézve. Nem arról van szó, hogy zavar a használt babaruha, mert én is neten meg piacon akarom összeválogatni ezeket. Hanem nem akarok azon parázni, hogy jaj Istenem, ezt lebüfizte, leetette, összekente valamivel, hogy adom vissza XY-nak, ha nem jön ki a folt, vagy kiszakadt, és nem lehet megvarrni szépen?
Nem akarok semmire sem úgy tekinteni, hogy mivel kölcsönkért/kölcsönkapott, vissza kell adni, tehát vigyázni kell rá.
Volt olyan, akinél komolyan megsértődtek emiatt?
Én is csak olyat fogadtam el, amit nem kell visszaadni. Ha valaki megkérdezte, hogy van-e még valamire szükségünk, akkor azt mondtam,h mindent szívesen fogadunk, amit nem kérnének vissza, mert ha már van, akkor is jó lesz pl. a nagyinál.
Én sem értem, hogy tud valaki annyira vigyázni a ruhákra, hogy teljesen épen visszaadja.
Három gyerekem van, fiú is,lány is, rengeteg ruhával. Tescos, Scamp, egyéb.
Minden egyes darabot szívesen kölcsönadom húgom barátnőjének, barátnőmnek, unokatesómnak. Nem nézegetem, hogyan adják vissza, holott én vigyáztam a ruhákra, de csak mosás terén, a használatból eredő kopás,szakadás, foltok nem érdekelnek. De nincs is bajuk, mivel elég sok a ruha, bőven lehet cserélgetni.
A ruhák azért vannak, hogy használjuk. Nem baj, ha a kisfiam, lányaim gyerekként játszanak, koszolják, ki lehet mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!