Még nem volt használt cipője a kislányomnak, idén vettem először. Lesz vmi "baja" tőlük?
a gyerekek nem tudnak cipőt "kitaposni" mert kinövik
egy cipő kb egy évszak, az max 3 hónap, köv. évben már másik kell
szerintem olyanokra kell figyelni, harántemeltet csak ritkán ráadni, otthon zokniban legyen stb
Ha láthatóan be van már járva, akkor nem szerencsés abban járnia, max a kocsiban add inkább csak rá.
Függ a gyerek korától is, a cipőtől is, a használattól is.
Lehet neki rossz is, de ez nem törvényszerű, főleg ha alig hordott láthatóan jó állapotú, nem kitaposott cipő.
Lehet, igen, de nem feltetlenul lesz.
Velemenyem szerint cipot es fehernemut soha nem szabad hasznaltat venni. Se gyereknek, se felnottnek
hacsak nem egy két alkalommal hordott cipő volt akkor azért ki van taposva. Ne úgy értsd, mint egy felnőtt sportcipőt, hanem hogy ráidomult a lábára. Szerintem te is ha belelépsz más cipőjébe mégha nem is hordta sokat érzed, hogy már megvannak a lábujjak nyomai stb.
Baja nem feltétlenül lesz, de inkább vegyél használt ruhát, játékot de ezen ne sporolj, ha valami bajt okoz, akkor jó drága lesz korrigálni. A talp nagyon fontos, azon áll az egész test, kihat a gerincre szóval én nem vennék használtat. Ha kapnék egyet ami kb 2-szer volt valakin akkor az más, de pénzt nem adnék egy használtért, inkább hozzáteszek még és újat veszek. Én sem hordok használt cipőt, ruhát persze igen :)
Nem tudhatod aki hordta, milyen lábú volt, lehet bedőlt a bokája, lehet lúdtalpas, vagy egyéb más gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!