Még nem volt használt cipője a kislányomnak, idén vettem először. Lesz vmi "baja" tőlük?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 10:29
11/14 anonim válasza:
ÓÓ meg kell nézni a használt kiscipőket a vaterán, hogy mennyire el vannak hordva!!:) Rengeteg van hogy 2-3x vette fel és évszakváltás után ki is nőtte. Ugyan mi baja lenne tőle?
12/14 anonim válasza:
Én most adom el a használtan vett Falcon cipőnket, mert mire most kellene a kocsiba a lábára, már nem jön rá.
Hibátlan állapotban vettem használtnak hirdetve. Még egy karc sincsen rajta. Brendonban 6-8ezer.
Varrtam helyette, de kb ennyi egy cipő az elején, két hónapja vettem, akkor nem kellett a meleg miatt és már nem tudom a lábára nyomni.
13/14 anonim válasza:
Én sem szoktam használt cipőt venni és nem csak a kitaposás, hanem egyéb higiénés okok miatt sem. A lányomnak pl volt már elég durva futószemölcs a lábán (uszodában tettünk rá szert sajnos) és ha nem tudhatod, hogy akitől veszed, annak nem volt-e. Vagy akár lábgombája, vagy bármi egyéb nyavalya. Talán ha ismerőstől veszed használtan, akiben megbízol, és tényleg csak párszor volt a lábán (láthatóan nincs megkopva a talpa sem), akkor úgy még okés szerintem. :)
14/14 anonim válasza:
Vásárlás előtt át kell nézni a cipőt. Ha ki van taposva, ferdére van koptatva a talpa, természetesen felejtős, de ha patika állapotban van, miért ne?
Mint oly sok mást babafronton, úgy ezt is lehet megfelelően kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!