Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tatabányán használt gyerek...

Tatabányán használt gyerek rucikat hol vesznek be?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 06:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de kíváncsi vagyok én is! Régen a Vaníliában (Dózsakert) vettek be nevetséges áron, de már úgy tudom, hogy be is zárt.
2014. okt. 1. 08:17
 2/3 A kérdező kommentje:

bizony,korábban a vanillaba vittem Én is..CSÚNYÁN LEHÚZOTT az öregasszony rendre. :/

nekem rengeteg rucim volt anno a nagyszülőktől,rokonoktol.és csak ujjakat kaptam,meg márkásokat.

mivel sok volt és csak gyűlt gondoltam mihamarabb túladok rajtuk,mert már nincs hová tenni,és majd az összeget a gyerekre fordítom.(akkor még nem jutott eszembe az olx ,sajna!)

na szóval be is vittem zsák számra a ruhákat,cipoket,szandikat,tehát mindent amit csak kinött a gyerek,ill.nem használtunk.

egy darab 120literes zsák ruhaert adott 1000ft ot!!!

anyukám mondta,h.hozzak vissza mindent,de gondoltam már nincs hová tenni meg kicsik úgyhogy maradt ott,de nagyon sajnáltam.szóval így vittem be neki olyan 6gyerekre való ruhát.és köztük sok olyat is amin még a címkéje is rajta volt,sőt egy autós tejmelegítőt is amiert 1000 ft.ot adott ami am.10ezret ért :) jó mi?

ráadasul bevittem januárba,h.adja el. aztan febr.rakerdeztem,h.na akk.sikerült-e aztán mondta,h.várjunk majd hív ha eladta ja én hülye,vártam is...

bementem aprilisba,h.adja ide majd felteszem netre mire ő közli,h.már rég kifizette nekem és menjek onnan!!

kepzelheted mekkorát néztem! még jó,h.vittem a nyomi kis cetlijét amit januárban adott mikor átvette a tejmelegítőmet,és azzal igazoltam,h.nekem egy vasat sem adott,és mai napig úgy tudtam,h.ott van az üzletben,nincs eladva.hiszen azért mentem,h.elvigyem.

össze-vissza halandzsált a nő kínjában.

igazából majd szét vetett a düh,h.ilyen megtörténik .mindenkinek szüksége van a pénzre de,h.ennyire gyalázatos legyen valaki!! nem elég,h.a töredékét fizeti ki meg hoztam az üzletének kb.200ezer pluszt,még ezt teszi?? 0.o

nem mondtam neki semmit,elvettem azt a sz@ros 1000st és otthagytam.(majd el hánytam magam tőlle)szóval amilyen öreg,olyan mocsok a banya.

a kedves mosolya alatt egy pénzéhes sunyi áll.

úgyhogy senki egy zoknit se vigyen be oda,itt az én példám!!

és beszelgettem már olyan anyukával akivel hasonlóan bánt el. :/

2014. okt. 1. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szegény! Én is vittem be ruhákat, de én nem hagytam ott, amikor megmondta, hogy 10 Ft-ot tud adni darabjáért. Az összes ruhát csak a lányom hordta, szinte új volt minden. Amúgy működik még az a bolt? Régen jártam arra.
2014. okt. 2. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!