Szerintetek ez a nadrág kicsut vagy nagyon vizes?

Figyelt kérdés

Igen, komoly kérdés.

A 8 hónapos babánk leborította magát. A férjem szerint ez csak kicsit nedves majd megszárad, szerintem nagyon vizes, átöltöztettem.

22,5 fok van a szobában.

tegnap 11:04
1 2
 11/14 babyboom567 ***** válasza:
92%
Locsold le a férjed, ekkora százalékban,és várja meg,hogy megszárad.Nem azért kell átöltöztetni mert megfázik, hanem mert kényelmetlen/kellemetlen.
tegnap 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Telen en kevesebbert is atoltoztetem meg a 2 evest is, nemhogy akkor egy babat.

De amugy nyaron valoban siman hagytam, ha leontotte magat, mert megszaradt 2 perc alatt (nincs bent klima, de kint meg plane ugye).

De ezt hidegben nem :D

A ferjed amugy csak lusta, tudja o is, hogy vizes, de nem akar vele foglalkozni. Volt mar, hogy az en kedves parom is ezt csinalta, hat nem voltam boldog, de leszokott a hulyesegrol idovel. 😬

Amugy a gyerek reakciojara en nem adok, az en gyerekemet rohadtul nem zavarja az se, ha nyakig vizes, kajas, dzsuvas. De ha bekakil, az se. O vidaman ellenne benne orakig szerintem.

tegnap 12:36
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon, egyértelműen. De az apukák ilyenek, egy idő után majd elengeded, és nem is magyarazol neki semmit, csak csinálod a dolgod.
tegnap 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Télen nagyon, nyáron kicsit. 🙂
tegnap 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!