Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol lehet olcsón használt...

Hol lehet olcsón használt gyerek ruhát venni? Amelyek még hordhatóak, óvodai jel nem probléma.

Figyelt kérdés

tegnap 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vinteden szoktam manapság.
tegnap 19:29
 2/7 Janaqks ***** válasza:
100%
Facebook marketplacen is esetleg, meg Vinteden, ahogy az 1. válaszoló írta
tegnap 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vinteden sokszor nem éri meg, csak ha csomagban van. Különben a szállítással annyira jön ki mintha újonnan vennél a pepcoban vagy a sinsayben.

Én is ott szoktam árulni, de még nem vettem rá magam hogy befotózzam a csomagokat.

tegnap 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3, attól függ, hányat, mennyiért veszel, illetve mekkora a csomag. Vinteden pont nagyon alacsony a szállítási költség. Még meg is lepődtem mennyire. Mondjuk nekem vinteden a babaruhák nagyon nem mennek. Papucsot, sajt ruhát, fejhallgatót is sikerült eladni, de babaruhát nem. Pedig beleirtam még azt is hogy módosítható a csomag.:')
tegnap 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl. Nálam. Jelképes áron adom el, mert már nem férünk el a sok ruhától.
tegnap 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Facebook csoportokban. Minden városnak, környéknek megvan a saját baba-mama eladós csoportja, általában több is van, 10.000 körüli tag létszámokkal. Ha csak az a lényeg olcsó legyen szerintem bármilyen méretet találsz. Van aki 5000-ért ad egy egész zsákkal, mert csak szabadulni akar tőle.

Vinteden meg amúgy szerintem pont az a jó, hogy magadnak össze lehet rakni csomagot. Én ha valakitől rendelek mindig megnézem mi mindent árul még, mert akkor egy szállítás költséggel több cuccot lehet venni. Meg sokan kedvezményt is állítanak be, ha többmindent veszel.

tegnap 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vinted- lengyel eladok szerintem a legjobbak.
tegnap 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!