146-os méretben, 146-os mérettől hol vesztek kislányos ruhát/pólót?

Figyelt kérdés

Mindenhol 140-es méretig van kislányos. Szivecskék, virágok, cicák, vállfodor...

Pl:

[link]

146-os mérettől csak haspólók vagy túlméretezett felsők. Mind fakó és minta nélküli. Dominál a szürke, fehér, fekete.

Nem valók egy 5 évesre. Attól még hogy magas, kisgyerek.

De 8 éves az uncsija: az ő anyukája is panaszkodik, hogy nem talál semmit a gyerekre, pedig ő még (a gyerek) a cuki vonalat részesítené előnyben. Nekik is 146 kellene. Ettől a mérettől a sinsay, hm és a c&a is felejtős, pedig 140-ig nagyon aranyos ruháik vannak.

tegnap 23:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Gate shop?!
tegnap 23:51
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

5 évesen 146-ost hord? A lányom 9 éves és 134-es ruha kell rá. 133 cm 25kg.

Én H&M-ben vásárolok főleg. Néha Kik-ben. A Pepco nagyon szűk. Még az én sovány lányomra is.

ma 00:37
 3/22 anonim ***** válasza:
5 évesen több mint 146 cm magas? Egyébként kisgyerek ruhák már nincsenek ekkora méretbe, mert az átlag ilyen magasságú lányok már bőven iskolások.
ma 01:10
 4/22 anonim ***** válasza:
55%

Mekkora??

9 évesen hordott a lányom 146-os ruhát.

Amúgy mi egyedül a Zarában találtunk normális szabású felsőket a lányomnak.

Előtte bejártuk Pepco, Kik, Tesco, HM, New Yorker, Taco, Sinsay...mindenhol olyan felsők voltak amiből ki van a hasa, borzalom

ma 05:27
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is irgalmatlan magas, 9 éves 155 cm körül van már. Mi a cipőkkel vagyunk gondba, nincs már 39-as méretben a korosztályának való, ünneplő cipő,csak magassarkú, öreges, meg tetye-totya balerina cipő. Sajnos amerre megyek mindenhol ezeket az ocsmány haspolókat, derék nélküli pulcsikat látom, kínaiban szoktam neki vásárolni, ahol azért vannak normális csinosabb darabok.
ma 05:42
 6/22 anonim ***** válasza:
50%

2, akkor a te gyereked kicsi.

Ez segítség a kérdezőnek?

Az enyém is 9 éves, a legkisebbek között van és növi ki a 140-est. Ugyanez a bajom, mint a kérdezőnek.

"mert az átlag ilyen magasságú lányok már bőven iskolások"

És ettől már k.san kell öltözniük?

Télen haspólóba?

ma 06:45
 7/22 anonim ***** válasza:
57%

Hmm barhol talatam 146os lanyos ruhat... Bar a lanyom jobban szereti a semleges azineket es mintat vagy minta nelkulit.

En meg ezzel kuzdottem h fel nem vette a fodros habos pink vackokat

ma 07:02
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
@6, egyáltalán nem kicsi a 2.gyereke, pont hogy ez az átlag, normál magasság/súly.
ma 07:35
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

8!

Igen, a doki is mindig mondja,hogy rengeteg az felhízlalt gyerek,az én gyerekem az egészséges, ne aggódjak. Ő van jó súlyban.

ma 07:55
 10/22 A kérdező kommentje:

9, szerintem nem a súlyára mondta :)

Az én gyerekem valóban magas. Mit csináljak, nyomjam össze? Egyébként vékonyabb, mint a tiéd, mert csak 23 kg 141 centihez. És igen, a 140-es már rövid. A hosszú ujjú nem ér végig a karján és kint a hasa, ha felemeli a karját.

Az uncsija meg majdnem a legkisebb az osztályában, talán 2 gyerek kisebb nála.

ma 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!