146-os méretben, 146-os mérettől hol vesztek kislányos ruhát/pólót?
Mindenhol 140-es méretig van kislányos. Szivecskék, virágok, cicák, vállfodor...
Pl:
146-os mérettől csak haspólók vagy túlméretezett felsők. Mind fakó és minta nélküli. Dominál a szürke, fehér, fekete.
Nem valók egy 5 évesre. Attól még hogy magas, kisgyerek.
De 8 éves az uncsija: az ő anyukája is panaszkodik, hogy nem talál semmit a gyerekre, pedig ő még (a gyerek) a cuki vonalat részesítené előnyben. Nekik is 146 kellene. Ettől a mérettől a sinsay, hm és a c&a is felejtős, pedig 140-ig nagyon aranyos ruháik vannak.
5 évesen 146-ost hord? A lányom 9 éves és 134-es ruha kell rá. 133 cm 25kg.
Én H&M-ben vásárolok főleg. Néha Kik-ben. A Pepco nagyon szűk. Még az én sovány lányomra is.
Mekkora??
9 évesen hordott a lányom 146-os ruhát.
Amúgy mi egyedül a Zarában találtunk normális szabású felsőket a lányomnak.
Előtte bejártuk Pepco, Kik, Tesco, HM, New Yorker, Taco, Sinsay...mindenhol olyan felsők voltak amiből ki van a hasa, borzalom
2, akkor a te gyereked kicsi.
Ez segítség a kérdezőnek?
Az enyém is 9 éves, a legkisebbek között van és növi ki a 140-est. Ugyanez a bajom, mint a kérdezőnek.
"mert az átlag ilyen magasságú lányok már bőven iskolások"
És ettől már k.san kell öltözniük?
Télen haspólóba?
Hmm barhol talatam 146os lanyos ruhat... Bar a lanyom jobban szereti a semleges azineket es mintat vagy minta nelkulit.
En meg ezzel kuzdottem h fel nem vette a fodros habos pink vackokat
8!
Igen, a doki is mindig mondja,hogy rengeteg az felhízlalt gyerek,az én gyerekem az egészséges, ne aggódjak. Ő van jó súlyban.
9, szerintem nem a súlyára mondta :)
Az én gyerekem valóban magas. Mit csináljak, nyomjam össze? Egyébként vékonyabb, mint a tiéd, mert csak 23 kg 141 centihez. És igen, a 140-es már rövid. A hosszú ujjú nem ér végig a karján és kint a hasa, ha felemeli a karját.
Az uncsija meg majdnem a legkisebb az osztályában, talán 2 gyerek kisebb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!