146-os méretben, 146-os mérettől hol vesztek kislányos ruhát/pólót?

Figyelt kérdés

Mindenhol 140-es méretig van kislányos. Szivecskék, virágok, cicák, vállfodor...

Pl:

[link]

146-os mérettől csak haspólók vagy túlméretezett felsők. Mind fakó és minta nélküli. Dominál a szürke, fehér, fekete.

Nem valók egy 5 évesre. Attól még hogy magas, kisgyerek.

De 8 éves az uncsija: az ő anyukája is panaszkodik, hogy nem talál semmit a gyerekre, pedig ő még (a gyerek) a cuki vonalat részesítené előnyben. Nekik is 146 kellene. Ettől a mérettől a sinsay, hm és a c&a is felejtős, pedig 140-ig nagyon aranyos ruháik vannak.

tegnap 23:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

2#

Áprilisban 10 éves a nagy lányom 146-152 ruhát hord.

A 7 éves 140 méretű ruhát hord.

Mindkettő magas.

Sinsay

ma 10:42
 22/28 anonim ***** válasza:
Kik,pepco,Takko,lidl,aldi.itt lehet aranyos mintåjut talålni .
ma 12:37
 23/28 anonim ***** válasza:
Az unokámnál most a Stitch figurás felsők népszerűek, a Zarában és a Reserve-ben vettünk neki ruhaneműket.
ma 13:59
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

Én használtan és kínaiban venném a “cukikat” személyesen, cipőből meg skechers, abból van “nagy” gyerekcipőméret is, lányomnak 37es kislányszandija is van(az olcsó).

Óriási kislányod van, de gondolom 5 évesen majdnem hat inkább, csak amíg be nem tölti a hatot, nem akarod öregíteni.

A gyerekem 147, mindjàrt 11, pont középen van az osztályban, aki magasabb nála, az jóval kövérebb is, ő 29kg 147 centihez, átlagosan vékony.

Össze nem tudod nyomni, de egy vizsgálat nem àrtana, gondolom nem szeretnéd, ha 185+os felnőtt nő lenne, mert most bőven így áll, extrém magas.

Egy 146 centi magas átlagos lány 11 év körüli, már kiskamasz, kislány melltartót hord, kezd szőrösödni, a cicije már 2-3 éve elkezdett nőni, és talán menstruál is. Még jó hogy nem öltözik ovisan, közelebb van a 14hez személyiségileg és testileg is.

Nézd a mango outletet és a nextdirect.hut is! A mangooutletben elegánsabb de kislányos vonal is fut, a nexten viszont 170es méretben is lesz flitteres-cuki ovis. Egyik sem használt, mindkettő olcsóbb oldal, megbízható, csak nézd meg közelről a ruhák anyagát.

Az én gyerekem a majd 150 centijével sinsay és mango xxses ruhákat is hord, felnőttből szokott még figurás lenni, kipróbálhatjátok az xxseset:)

ma 20:01
 25/28 anonim ***** válasza:
70%

24!

Igen, egy endokrinológus megnézhetné azt a gyereket..

ma 20:07
 26/28 A kérdező kommentje:
Nincs mit rajta nézetni. Az apja 205 cm, én 180 vagyok. A csaladunkban minden nő köszöni szépen ekkora és boldog. :)
ma 20:25
 27/28 anonim ***** válasza:
55%
5-ös vagyok, az enyémet is megnézte, mert már 9 éves és mondom 155 cm. Azt mondta teljesen normális a fejlődése,röngenezték a csontjait hogy mennyire van előre a fejlődésben, ennek ellenére már 8 évesen szőrösödött, ezért vittem orvoshoz amúgy. Teljesen mint egy 13 éves,úgy ahogy a 24-es írja. Sokat aggódtam de bízok benne hogy minden rendben lesz vele.
ma 20:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Lányom 9 éves 132 cm, 24 kg, 140-est hord. Én is nehezményezem, hogy 146-tól már csak nagylányos van. A lányom se testileg, se lelkileg nem nagylányos. Egyébként a nála egy fejjel nagyobb osztálytársai se nagylányosok.
ma 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!