Kislányos anyukák, mennyire praktikus ruhadarab egy 0-10 hónapos kislánynak a szoknya, tunika?
Ameddig csak fekszik, forog, esetleg kúszik-mászik, nem csúszik állandóan a nyakába?
Nagyon cuki kis ruhácskákat lehet kapni, de nem okozna több bosszúságot, hogy állandóan húzogatni kell, mert a nyakában van?
Lehet, hogy maradi, divatjamúlt vagyok, de ez első hónapokra én inkább rugikat, talpas nadrágokat gondoltam.Amíg meg nem jár, kényelmes kis nadrágokat-halásznadrágokat harisnyával...
Szerintem "felesleges" ruhadarabok még ilyen korban. Persze, 1-2 jó arra, hogy ha esetleg rokonokhoz, ide-oda mentek, csini legyen a csajszi:), de mindennapi használatra szerintem nem valók még ilyenkor.
Én is a rugit pártolom ilyen kis korban.:)
Ezt én sem értem,mikor a kisfiukat is vastag gumis dereku farmernaciba öltöztetik,nem hiszem hogy kényelmes neki ha fekszik.
Amig csak forgott a fiam,rugujai voltak,mikor mászott,akkor már sima vékony nadrág,mert különben huzta volna maga után a rugi alját.De aludni sokáig abban aludt.
Bár nekem fiam van én így voltam pl. a farmerekkel, meg kis ingekkel is. Persze, egy-két darab volt, de most őszintén, felnőttként is utálok itthon ilyenekben feküdni!
Kisfiam két éves, és még mindig body-t adok rá például a pulcsik alá. Mert praktikus, nem kell állandóan gyömöszölnöm a nadrágjába a trikót stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!