146-os méretben, 146-os mérettől hol vesztek kislányos ruhát/pólót?

Figyelt kérdés

Mindenhol 140-es méretig van kislányos. Szivecskék, virágok, cicák, vállfodor...

Pl:

[link]

146-os mérettől csak haspólók vagy túlméretezett felsők. Mind fakó és minta nélküli. Dominál a szürke, fehér, fekete.

Nem valók egy 5 évesre. Attól még hogy magas, kisgyerek.

De 8 éves az uncsija: az ő anyukája is panaszkodik, hogy nem talál semmit a gyerekre, pedig ő még (a gyerek) a cuki vonalat részesítené előnyben. Nekik is 146 kellene. Ettől a mérettől a sinsay, hm és a c&a is felejtős, pedig 140-ig nagyon aranyos ruháik vannak.

tegnap 23:04
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"mert az átlag ilyen magasságú lányok már bőven iskolások"

És attól, hogy iskolások úgy is kell öltözniük, mint egy 14-16 évesnek?

Unokahúgom elsős, és a legkisebbek között van.

ma 08:32
 12/28 anonim ***** válasza:
49%

2# 9 éves és csak 25 kiló? Az durva.

Bocsánat de szerintem is kicsi az átlaghoz képest. Ne mondjuk már, hogy ez a normális...

ma 08:35
 13/28 A kérdező kommentje:

7, konkrétan?

Mert a bárhol nem megfogható. Nem habos babos kell, hanem csak normális szabású és nem gyászruha. Egyébként a kék a kedvence, nem a pink, de azt se látok, csak oversize vagy haspóló fazont. A kettő között nem.

És nyilván maradnék a hm, sinsay árkategóriánál. 5000/db zara póló harom hónapra, amíg nem növi ki, nekem túlzás

ma 08:36
 14/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kérdező utolsó kommentjével!
ma 08:41
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem kell úgy járniuk, de sajna úgy járnak. Keress felnőtt s vagy xs ruhát.
ma 08:46
 16/28 A kérdező kommentje:
Ez egyelőre nem működik. Én hordok XS/S ruhákat, de a gyereket kétszer bele tudnám csomagolni szélességre.
ma 09:02
 17/28 anonim ***** válasza:
54%

12!

A 2. legmagasabb az osztályban. A súlya pedig tökéletes a doki szerint is.

ma 09:08
 18/28 anonim ***** válasza:

17, hol éltek? Ázsiában?

Mert akkor értem.

Lányom 132 cm 24 kg és egy kislány kisebb csak nála az osztályban, pedig mi halasztottunk, így 9 évesen az idősebbek között van. 3. osztály

ma 10:08
 19/28 anonim ***** válasza:

Hát akkor passz. A problémát megértem. Mert nekem meg magas fiam van, bár nem ennyire, csak 1 fejjel volt nagyobb mindig a kortársainál. Amikor ő még mesefigurás ruhákat szeretett volna nem volt a méretében.

Most 13 éves 184cm, de a felnőtt L-es gatyák leesnek a derekáról, az S-esek viszont rövidek.

ma 10:10
 20/28 anonim ***** válasza:

17!

Hidd el,hogy Magyarországon... Nagyon kicsik az osztálytársai. Amúgy a magasságával nincs semmi bajom. Nem kell felpumpált gyerek. A doki is óv tőle. Nem kell a nagy súly sem szerinte, nem egészséges.

ma 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!