Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » H&M-es talpas nadrágok jó...

H&M-es talpas nadrágok jó szabásúak? Szerettétek, jól áll a babán?

Figyelt kérdés
Vagy van amit ajánlanátok helyette?
szept. 1. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%
Én szerettem őket, mert a puha passzés derék nem nyomta a hasát (én nem hajtottam vissza se, hogy ne legyen egy hurka körbe), az anyaguk nagyon puha, kicsit túl nyúlós is. De az ilyen nadrágok sajátossága a sok varrás a lábfejnél, én biztos idegbajt kapnék, ha állandóan csikizgetné egy varrás a bokám/lábfejem valahol, úgyhogy mindig kifordítva adtam a babára. Így nyilván nem állt annyira “jól”, de őszintén szólva én a falra mászok attól, ha a kinézet a funkció rovására megy. Sajnos a H&M-nél is sok az olyan cucc, hogy nagyon édibédi-cukimuki, de belül, pont ahol a gyerek bőrével érintkezik: katasztrófa. És csodálom azt, hogy ezt valaki mégis feladja a gyerekére és beírja véleménynek, hogy milyen cuki benne a gyerek, az meg tökmindegy, hogy hogyan érezheti magát benne.
okt. 5. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!