Első babánál kisfiút vagy kislányt szerettetek volna inkább, és miért? Végül melyik lett?
Elsőre fiút, majd nemsokra rá (kb 2 év) kislányt akartunk.
Első terhessegemnél fel sem merült bennem, h lány lehet 🤣 tényleg fiú lett.
Imadtam fiús anya lenni, így 2.nál is kicsit jobban a fiú fele húztam.
Aztán lány lett, 2.5év különbséggel.
Meg sem fordult a fejemben, hogy lányom is lehet, annyira elzárkóztam a dologtól, az első lány lett. Hát kellett idő mire feldolgoztam... Aztán másodjára úgy voltam vele, hogy a lányból már van rutinom, sok a lányos cucc is... erre fiú lett... 😅
Azért nem akartam lányt, mert úgy voltam vele, hogy sokkal problémásabbak és mivel én sem voltam soha az a fú de lány - aztán nő, így nem tudtam volna mit kezdeni vele. Teljesen igazam lett, pedig ő sem valami lányos, viszont hozza a fiúk összes rosszaságát a lányok összes hisztijéhez 😒
Kislányt szerettem volna. A családunkban női ágon hajlamosak vagyunk a terhességi magas vérnyomásra, és az a kisfiúkat jobban megviseli. A mamámnak agyvérzést kapott a születéskor a fia. Egy másodikat meg 6 hetesen. Azt már nem élte túl. Amikor anyukám engem szült, neki is nagyon magas volt a vérnyomása. Az orvos azt mondta, hogy ha fiúnak születek, nem élem túl.
Ezek után azt hittem, leájulok az ágyról, amikor közölték az ultrahangon, hogy fiút várok. Szerencsére az én vérnyomásomat gyógyszerrel sikerült kordában tartani, és teljesen egészséges kisfiam született.
Kislanyt akartunk,kislany lett .
Masodiknal azt mondtuk,hogy mindegy,csak egeszseges legyen,de azert tudom,hogy a ferjem titokban a fiunak orult volna jobban
Fiu lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!