Első babánál kisfiút vagy kislányt szerettetek volna inkább, és miért? Végül melyik lett?
Mindegyvolt nem is akartam tudni mi lesz. De valahogy fiunak ereztem.
Lany lett
Mindketten a kislány felé húzott jobban a szívünk és fiú lett. :D
Nem kellett áthangolódni nagyon, első gyerek, minden új és nehéz, most tapasztaljuk meg a szülőséget. Eszembe se jut hogy fiú vagy lány néha azt se tudom én melyik vagyok. :D
Nagyon-nagyon kisfiút szerettünk volna, kislány lett. Néhány nap alatt athangolodtunk. Masodiknal mar kislanyt szerettünk volna, kislány lett o is.
Mivel teljesen raalltunk a lanyokra, harmadiknak is azt akartunk, o kosfiu, meg a pocakban. 12 hete tudjuk, hogy az, meg nem teljesen alltunk at. :D Persze semmi tragedia nem történt, hogy fiu, csak egyszerűen mar nagyon nehezen tudjuk elképzelni a két lany utan a kisfiut. :)
Én kislányt akartam, úgy gondoltam, hogy nem is lehet más.
Fiú lett, ez lesokkolt. : )
Tudom, gáz, de 2-3 napig szomorkodtam. Utána kérdéses volt, hogy egészséges-e és megmaradhat-e. Nagyon kivoltam, hogy elveszíthetem. Talán azért történt ez, mert eleinte nem örültem, hogy fiú. A lényeg, hogy egészséges lett, és már azt nem tudom elképzelni, hogy lányom legyen. Már 1,5 éves!
Szeretnénk még egy babát, és mindegy, hogy lány vagy fiú lesz.
Valamiért lányos szülőknek képzeltük magunkat. Aztán mikor terhes lettem, prena test, és kiderült, hogy kisfiú..kellett 2 nap mire átáltunk. De kitaláltuk a nevét, stb. Hamar ment utána, szeretettel vártuk! Ő immár ovodás nagyfiú.
A mindenünk, soha semmiért, senkiért nem adnám. Tökéletes mindenestül❤️
Nem terveztük, de úgy alakult, hogy lesz tesója. 20.hétben jártuk, még nem tudjuk mi lesz, de kicsit jobban húz a szivünk a kisfiúhoz😊 persze ha kislány lesz, akkor meg az lesz a jó, hogy azt is megtapasztalhatjuk.
Mindegy mi lesz, a szülei nem tudják nem imádni akit kapnak. Számomra nem közhely, hanem valóban tény, hogy egy a lényeg: egészséges legyen, onnantól már úgy szeretem ahogy van.
Ezt biztosan, tapasztalatból állítom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!