Kisfiút vagy kislányt szerettetek volna jobban?Végül mi lett?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 13:50
2/31 anonim válasza:
Kislányt.Az első gyerekünk fiú lett, már 9 éves lesz, szuper gyerek, imádom. Második babánk kislány lett, ő most 7 hónapos, őt is imádjuk. Mindkettő a szemünk fénye :)
3/31 anonim válasza:
Fiút. Az első fiú lett, a második fiú, a harmadik pedig fiú.
4/31 anonim válasza:
Fiút. Kislány lett. Visszagondolva el se tudom képzelni, hogy én valaha fiút akartam volna.
5/31 anonim válasza:
Gyermeket akartunk,mindegy milyen nemű. Talán a férjem jobban hajlott a fiú felé,de nem mondta ki. Fiú lett. :)
6/31 anonim válasza:
Fiút szerettem volna, fiú lett az első, másodiknál is fiút mondták a 28. hétig, akkor derült ki hogy lány. Végül örülök hogy van fiam és lányom is. A harmadik mindegy lesz 🥰
7/31 anonim válasza:
Lányt mindketten. Iker fiaink lettek :)
8/31 anonim válasza:
Egészségeset. Az lett.
A neme mindegy.
9/31 anonim válasza:
Mindenjépp fiút akartunk, szerencsére az is lett.
10/31 anonim válasza:
Páromnak mindegy volt, én inkább fiút. Lány lett, de a második fiú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!