Tényleg nagyon kicsike?

És ha kicsi? Tedd nyújtópadra éjjelente?
Engem azzal szivatott a fejlődésneurológus 2 évig, hogy nagyon sovány a lányom. De tudod úgy, mintha nem adnèk neki enni eleget.
Mondtam neki, "Tudom". Ennyit. Most mit mondjak/tegyek? Rakjak tölcsért a szájába?
7-8 évesen.18-19 kg volt. Kint volt minden csontja. Semmi izom,mert hipotón, semmi zsír. Csak a bőr és a csontok. Minden csigolya és minden borda kint volt, csípőcsont. A karjai vékonyak voltak.
Erre most 9 éves lesz. Megindult a gyerek,pedig nem adok neki mást enni. 26kg. Végre.
Szóval ne törődj vele. A magasságon még változtatni se tudsz se akarattal se imával, semmivel. .ard le.

Ilyen alacsony mérethez teljesen normális a súlya. Picik, de ha más problémára utaló jel nincs, nem tudsz mit tenni.
Az öcséd, hogy jön ide?

A lányom kicsinek pont az ellenkezője volt. Mindig a husi kategóriába tartozott. 1 évesen 10 kiló fölött volt. Mondjuk 80 centi volt hozzá, de az a kis kerek kislány volt. Aztán óvoda körül hirtelen nyúlt egyet, és úgy maradt. Most 14 éves, 45 kiló. Pedig eszik.
A fiam meg vékony. 1 évesen 76 centi és 8,8 kiló volt. Aztán valahol 2 éves kora körül érte el a 10 kilót, és nagyon sokáig annyi is volt. 9-10 körül mozgott folyamatosan.
Májusban lesz 3 éves, mikor utoljára mértük, akkor már majdnem 11 kiló volt. Hozzá olyan 93-94 centi. Vékony. De az apja is, szóval genetika. A férjem 185 centi, és 75-76 kiló.

Én a védőnőtől kaptam ezt.
A második 50-cm és 3280g-al született. Biztos vagyok benne, hogy elmérték, 1 hós státuszon, mikor szemmel láthatóan nagyobb volt is 50 cm volt.
1 évesen 71cm és 7,4kg volt. A védőnő engem már a gyámüggyel fenyegetett, mert éheztetem....
2 évesen is mini volt.
Most 3, most éri utol a társait.

Detto mint a lanyom
Most 22 eves 157cmagas es 46kg kicsi cuki formas aranyos 🙂
Nalunk is apa 172cm volt en meg 164cm fura lenne ha magas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!