Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nagyon kicsike?

Tényleg nagyon kicsike?

Figyelt kérdés
Egy éves kislányom, 70cm, 46cm-el született, a gyerekorvos nem aggódik, a gasztrós meg igen. Ijesztget itt. Akkor sem tudok vele mit kezdeni ha fejre állok sem. Én 167cm vagyok az apja alacsony 172cm.
tegnap 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ne viccelj, csak 46 centivel született...ahhoz képest teljesen jó a 70 centi. 57 centivel született a fiam, ő is csak 77 centi volt 1 évesen...szerintem ez arányos.
tegnap 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

És ha kicsi? Tedd nyújtópadra éjjelente?

Engem azzal szivatott a fejlődésneurológus 2 évig, hogy nagyon sovány a lányom. De tudod úgy, mintha nem adnèk neki enni eleget.

Mondtam neki, "Tudom". Ennyit. Most mit mondjak/tegyek? Rakjak tölcsért a szájába?

7-8 évesen.18-19 kg volt. Kint volt minden csontja. Semmi izom,mert hipotón, semmi zsír. Csak a bőr és a csontok. Minden csigolya és minden borda kint volt, csípőcsont. A karjai vékonyak voltak.

Erre most 9 éves lesz. Megindult a gyerek,pedig nem adok neki mást enni. 26kg. Végre.

Szóval ne törődj vele. A magasságon még változtatni se tudsz se akarattal se imával, semmivel. .ard le.

tegnap 21:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Súlyban is kevés. 7800gr. 2800al született. Irtó vékonyak vagyunk az apjával, pedig aztán én reggeltől estig a hűtőt járom, anyám nem bírt etetni mert drágább voltam mint ruháztatni és meg se látszik, annyi hogy a lányunk nem olyan nagyétkü mint mi az apjával, reméljük ez később változik.❤️
tegnap 21:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Az öcsém 13 kg volt 4 évesen, most meg 16évesen 70kg...
tegnap 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen alacsony mérethez teljesen normális a súlya. Picik, de ha más problémára utaló jel nincs, nem tudsz mit tenni.

Az öcséd, hogy jön ide?

tegnap 22:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs más probléma. Úgy, hogy kiskorába sovány volt, most meg gurul.
tegnap 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
16 éves 70 kgval miért gurulna? Fiam 13,5 éves és 69kg
ma 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!