H&M-es talpas nadrágok jó szabásúak? Szerettétek, jól áll a babán?
Nagyon jók! A kisfiam ezeket hordta újszülött kortól 68-as méretig (utána nyár lett).
Nem nyúltak ki, koptak el, jó áron el is tudtam őket adni később. 🙂 Ugyanez a H&M-es bodykkal, pizsikkel.
Jók voltak nagyon, de csak 50 és 56 méretben használtuk őket, azután jött a nyár. Most nem vettem már őszre, mert kezd kúszni, ahhoz nem lesz jó.
Jó az anyaguk, nem nyúlnak, nem bolyhosodnak.
Alkatfüggő.
Egyik gyerekemnek jó volt, másiknak nem.
Hat ez csak gyakorlatban derul ki.
Bevalni nekunk bevalt, de ritkan adtam ra.
Mert amig picike volt, inkabb talpas rugiban volt olyan kb 3-4 honapos koraig, bar a kisfiam teli baba volt, szoval mas evszakban nem tudom hogy oltoztetnek egy babat 😅
Amikor meg mar nagyobbacska volt, siman body, nadrag es zokniban volt.
Nekünk más márkájú (Sinsay, Lupilu) talpassal ellentétben ez azért vált be, mert az én hosszú, de vékony, kis haskörfogatú babámról nem esett le. Amiket előre vettem, mindenféle márka, mind lecsúsztak a derekáról, de mire derékbab belehízott volna, rég nem jó lábhosszban.
Ezek a H&M-esek rá voltak kitalálva.
Szóval mikor hazahoztuk, derült ki, hogy egy szem használtan vett talpas gatyó jó rá, a többi leesik. Ekkor vettem neki a H&M-eseket SOS-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!