Hogyan szerettétek volna 2 gyerek esetén a nemeket? Fiú-lány, fiú-fiú, lány-lány?
Akinek 2 különböző nemű gyereke van, hogy jönnek ki egymással?
Nagymamám szomszédjának 2 lány unokája van, akik testvérek, (a nagyobb 9, a kicsi 5 éves)
és nagyon sokat civakodnak, még úgy külön eljátszanak, de ha együtt vannak, elszabadul a pokol náluk. A múltkor az anyukájukkal mentek boltba kocsival, és amikor az anyuka a kocsiban hagyta őket, a kicsi megcsípte a nővérének a karját, és ordítottak mindketten, mikorra az anyjuk visszaért az autóhoz, ezt a néni mondta.
Kicsit érdekes, mert én régebben azt hittem, az egynemű tesók általában jobban kijönnek egymással, mint a különböző neműek, de úgy látszik, hogy nem minden esetben. 😅
Egy ismerősöm, akik hárman voltak lányok tesók, szerint az övéké a legcivakodósabb felállás.
Megfigyelésem szerint a nővér öcsi leosztás a legbékésebb, ha a szülők nem trollkodják szét.
2 lányom van (8 és 6 évesek). Erre a leosztásra is vágytunk leginkább.
Mostanában sok a harc, a nagy kezd flegmázni, a kicsi meg túl érzékeny, de a külvilággal szemben kiállnak egymásért. Játszótéri konfliktusok esetén megvédik egymást.
Minden reggel nagy öleléssel/puszival búcsúznak el egymástól. Sokat játszanak együtt, osztozkodnak mindenen, ha csak egyikük van vásárolni, mindig vesz valamit, az orvosnál kér matricát a tesónak is.
Jó tesók.
#1, én is pont így szeretném majd, hogy 1. lány, 2. fiú.
2 gyereket szeretnék. :)
2 lányt akartunk, 2 fiunk lett :D
Még picik, de most nagyon kötődnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!