Mennyi idő volt, míg mindketten szerettetek volna babát? Hány évesek voltatok ekkor?
A mi esetünk egy kicsit azért speciális, mert gimnázium első osztálya óta együtt vagyunk, együtt képzeljük el az életünket. Különösen érdekelne, hogy ha van itt valaki, akinek hasonló "tinikori" kapcsolata van, náluk hogy jött el ez a pillanat.
Mi még nagyon fiatalok vagyunk, most végzünk az egyetemen. Én mindig is úgy voltam, hogy fiatalon szeretnék anyuka lenni, de nekem fontosabb sokkal, hogy a párom is akarja. Nem téma ez nálunk amúgy, nem presszionálom, csak sztorikat szeretnék hallgatni:D
30 és 39.
Együtt voltunk már 14 éve.
18 éves korunk óta együtt vagyunk, ugy voltam vele hogy nem akarok gyereket, mert biztos ő sem. Aztan 24 éves volt, amikor mondta, hogy majd jó lenne, 26 évesen akart is már, de én akkor még nem. 27 évesen végül véletlenül összejött, ő akkor nem volt annyira lelkes, de nem volt kérdés, hogy megtartjuk-e.
Azóta megszületett, ő is nagyon szereti, én bánom, hogy nem jött hamarabb.
14-16 évesek voltunk, amikor összejöttünk, 18-20 évesek, amikor már szerettünk volna babát, de abban is egyetértettünk, hogy még nem minden feltétel adott ahhoz, hogy úgy vágjunk bele a családalapításba, ahogy szeretnénk, illetve minimum néhány év együttélés nélkül egyikünk se tartotta jó ötletnek (nyilván), hiába szerettük egymást. Végül 4 év múlva született meg az első kislányunk (22-24 évesek voltunk akkor), és mivel kis korkülönbséget szerettünk volna, rá másfél évre a második lányunk. Hozzátenném, hogy szakmunkások vagyunk (szeretjük a szakmánkat, jól keresünk vele, mind a ketten saját vállalkozásban gondolkodunk a jövőben), ami azt jelenti, hogy már iskola alatt is kerestünk pénzt és tettünk félre, 18 évesen pedig elkezdtük a "felnőtt" munkánkat, tehát sokkal hamarabb kezdtünk el gyűjteni, mint az, aki egyetemet szeretne végezni. Ha továbbtanultunk volna, jó pár évvel később jött volna el a pillanat, hogy belevágjunk a babázásba. Most egyébként a nagylány 2,a pici fél éves, a férjem fantasztikus apa, és fantasztikus társ, nagyon kerek családnak érezzük magunkat, valószínűleg maradunk is így négyesben. :)
Ha fiatalon szeretnél gyereket, Kérdező, mondjuk 2-3-4 éven belül, akkor szerintem nem ártana lassan beszélni róla a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!