Mennyi idő volt, míg mindketten szerettetek volna babát?
Hány évesek voltatok ekkor?
Figyelt kérdés
A mi esetünk egy kicsit azért speciális, mert gimnázium első osztálya óta együtt vagyunk, együtt képzeljük el az életünket. Különösen érdekelne, hogy ha van itt valaki, akinek hasonló "tinikori" kapcsolata van, náluk hogy jött el ez a pillanat.
Mi még nagyon fiatalok vagyunk, most végzünk az egyetemen. Én mindig is úgy voltam, hogy fiatalon szeretnék anyuka lenni, de nekem fontosabb sokkal, hogy a párom is akarja. Nem téma ez nálunk amúgy, nem presszionálom, csak sztorikat szeretnék hallgatni:D
Grat utolsó :) én nő 26 párom 28 . 3 éve vagyunk együtt lassan . (3 hónap mulva ) már lassan úgy erzem a párom is vagyik ra !! Én nyilván mar vagyok egy fel éve kb . De kivárom:)
2020. máj. 25. 15:02
13/29 anonim válasza:
Én 16 éves voltam, férjem 21 éves volt mikor összejöttünk. 21 éves voltam mikor összeházasodtunk, majd 23 évesen szültem (férjem 28 volt akkor..) Most 29 - 34 évesen tervezzük a 2. babót..:)
2020. máj. 25. 15:03
14/29 anonim válasza:
Mondjuk mi nem tinikorban jöttünk össze, de elmondhatom. Nálunk szerencsére kb. egyidőben jött el ez a pillanat, hogy most már lassan szeretnénk. 4 év kapcsolat után, akkor már házasok voltunk, 25 és 30 évesek.
2020. máj. 25. 15:16
15/29 anonim válasza:
21-22 évesen az egyetem alatt lettünk egy pár
Én mindig tudtam, hogy egyszer szeretnék gyereket
26 körül gondoltam
Pont megszűnt a munkaköröm
A férjem se gondolta késznek magàt.
Ekkor házasodtunk.
Végül vettünk tehermentesen egy házat akkor vágtunk bele
30 éves voltam..
33 leszek lassan, 2 gyermekünk van.
De tervezünk még
12 ève vagyunk egy pár
2020. máj. 25. 16:26
16/29 kikkina88 válasza:
21 voltam mikor osszejottunk, ferjem 25 volt, 24.szulinapom elott 11 nappal szuletett meg nagylanyom, ra 3ev 9honapra a kisebbik. Mikor az elsovel terhes lettem mar egyutt eltunk fel eve. Tervezett baba volt, masodik honapban osszejott. Tehat nalunk 2 ev utan jott el az ido mikor mar akartunk gyereket.
2020. máj. 25. 16:31
17/29 anonim válasza:
3 év után már szeretnénk babát, párom 30, én 31.
2020. máj. 25. 16:34
18/29 anonim válasza:
Mi mindigis vágytunk rá mindketten, csak elő akartuk teremteni a megfelelő környezetet, anyagi hátteret, plusz befejeztem a második egyetemet. Most 26 évesek vagyunk, 8 éve együtt, saját házzal, stb, és az első babánkkal vagyok várandós.
2020. máj. 25. 17:54
19/29 anonim válasza:
Èn 16 voltam, a párom 20. Egészen 30 éves koromig eszembe se jutott, hogy szeretnék gyereket. Neki se. Sokat buliztunk, élveztük az életet.
Ö hozta szóba elöször. De nem úgy, hogy akkor gyereket akarok. Csak néha, bizonyos
èlethelyzetekben, hogy de jò lenne, ha lenne. Idén leszek 32. Most próbálkozunk.
2020. máj. 25. 20:34
20/29 anonim válasza:
Én 15 voltam, párom 18 amikor összejöttünk.4 évre rá akartunk babát és össze is házasodtunk.19 évesen szültem.Most 23 vagyok,férjem 26 és tervben van a kistesó.☺️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!