Ti melyik időszakot szerettétek a legjobban? 0-3 éves kor között
4 hónapos a kisfiam. Néha úgy érzem a felhők felett vagyok 3 méterrel, imádom őt, néha viszont várom hogy nagyobb legyen már, beszéljen, ne csak anyatejen éljen, stb stb...
Ti melyik időszakot szerettétek a legjobban, es miert?
Tudom mindig lesznek nehezebb napok, nem azért tettem fel a kérdést 😊
Első babámnál én is így voltam, kicsit siettettem volna az időt, mindig a köv. korszakot vártam, vagy azért hátha könnyebb lesz, vagy azért amit te is írsz (jaj bárcsak már ülne állna, menne, vagy beszélne, vagy már lehetne vele kifejezetten beszélgetni :))
Aztán megszületett a második és a harmadik....és rájöttem, olyan gyorsan elmegy a csecsemőkoruk és annyira szép , hogy nem szabad mindig a holnapot várni, hanem ki kell élvezni ami van :)
Hozzátenném hogy azért nehéz lett volna élvezni az első és harmadik babámnál az első 2-3 hónapot, mert nagyon sokat sírtak, szopi se ment olyan jól nekik, és állandóan éjszakáztam. (később is ébredtek, de már "csak" 1-2 szer, szopi és aludtak is vissza) De utána már inkább megállítanám az időt.
(ma már 11, 9 és 6 évesek :) )
Az első hónapok voltak a legjobbak, amikor mèg ott maradt, ahovà tettem és nem hisztizett 😅
Ahogy telnek az évek egyre rosszabb minden, pedig még csak 5nél tartunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!