Mennyi idő volt, míg mindketten szerettetek volna babát? Hány évesek voltatok ekkor?
A mi esetünk egy kicsit azért speciális, mert gimnázium első osztálya óta együtt vagyunk, együtt képzeljük el az életünket. Különösen érdekelne, hogy ha van itt valaki, akinek hasonló "tinikori" kapcsolata van, náluk hogy jött el ez a pillanat.
Mi még nagyon fiatalok vagyunk, most végzünk az egyetemen. Én mindig is úgy voltam, hogy fiatalon szeretnék anyuka lenni, de nekem fontosabb sokkal, hogy a párom is akarja. Nem téma ez nálunk amúgy, nem presszionálom, csak sztorikat szeretnék hallgatni:D
Mindig is fiatalon szerettem volna anya lenni, hát annyira nem jött össze. 22voltam, mikor exemmel a baba mellett döntöttünk. Hál isten nem jött össze. Hiába voltunk 5éve együtt, az a 4 hónap próbálkozás nagyon sokmindenre felnyitotta a szememet, különváltak útjaink.
Férjemme 24voltam, mikor összejöttünk. Ő 27. Én vele kb másfél év után úgy édeztem, hogy ő az, aki a gyerekem apja kell, hogy legyen. Neki akkor még ez korai volt, mindván ő még fiatal. Aztán egyszercsak beadta a derekát. 27voltam, mikor megszületett a fiúnk. Most 14hós, és "gyártás alatt" a kistesó.
19es vok!
Miért lettem lepontozva?
19es vagyok.
Én sem értem, eleve azt se, hogy miért lehet pontozni. Sokszor csak a vitát eredményezi.
Én nem azért írtam, hogy nekem eszembe se jutott 20-30èves koromig gyereket szülni, mert elítelem azt, aki igen(erre gondoltam, hogy lehet ezt hitték, ezért pontoztak le), hanem mert ez az én történetem. Sokáig éreztem azt, hogy nekem aztán nem is kell gyerek. Most viszont vágyom rá. Nem bánom, hogy így alakult, mert sok mindent láttam, megéltem, tanultam. Felépítettük az életünk,összecsiszolódtunk. Meg lett mindenünk. Lehet most értünk meg rá🤷♀️ De így tudom, hogy nem lesz majd hiànyérzetem, ha lesz majd gyerek. Ez is csak egy álláspont. Vannak, akik fiatal koruk óta tudjàk, hogy gyereket akarnak. Nàlam nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!