Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tudom hogy éjféltájt nem ezen...

Tudom hogy éjféltájt nem ezen kellene gondolkodnom, de mivel nem tudok aludni, épp azon agyalok, hogy honnan fogom tudni hogyan kell öltöztetnem a babámat?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok, első gyerek szeptember elejére várom. Honnan tudom mit kell ráadni? 🥹 hosszú? Rövid? Vékony? Vastag? Kell e a sapka? Meddig kell a sapka? Takaró kell e? Stb... neharagudjatok hogy ilyen analfabéta vagyok, de ez most teljesen fusztrál. 🙄😅 amúgy ma mostam/vasaltam/pakoltam a bébi ruháit, biztosan azért kattogok ezen 🥲😅

júl. 2. 23:36
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj meg, nő létedre így beszélni? 😔
júl. 3. 22:07
 32/40 anonim ***** válasza:
81%

Hogy? Mert leirtam, hogy te magadon kivul mindenkit idiotanak tartasz?

Hat de nem ez az igazsag? Olvasd vissza miket irogattal ide! Undorito.

Es most jelentsd ezt is 🤷‍♀️

júl. 3. 22:13
 33/40 anonim ***** válasza:
55%
Jelentettem is. Sehol nem használtam trágár szót. Nyugodtan nézd meg.
júl. 3. 22:31
 34/40 anonim ***** válasza:
36%
Nem szokásom trágárkodni, veled ellentétben!
júl. 3. 22:31
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

#26! Trollocska! Nem arról volt szó, hogy kihevered amiket írtam és mára befejezed a trollkodást?

Én írtam, hogy nyilván mindenkinek van erkélye, nem az a válaszoló, akinek beszólogattál. Nyilván NINCS mindenkinek erkélye, amit írtam, úgy hívják IRÓNIA. Kell hozzá bizonyos intelligencia szint, hogy értsed. Te azzal nem rendelkezel, azért nem ment☹️

júl. 3. 22:45
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt abban semmi irónia! Csak ciki utólag látni, hogy valaki beírta, nincs erkélye. 😁 Ezt becumi...tad! 🤣
júl. 3. 22:48
 37/40 anonim ***** válasza:
77%

#36! Igen, szörnyen szégyellem, hogy nincs erkélyem😭😭😭

Figyelj már, ennyire nem volt ma érdekes kérdés, hogy kénytelen vagy egész nap ennél trollkodni? Uborkaszezon van gyiken, vagy mi?

júl. 3. 22:58
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

37

Ne terelj... A hozzászólásodban látható, hogy nincs irónia. Fölösleges utólag ráfogni. Más is látja! 😉

júl. 3. 23:02
 39/40 anonim ***** válasza:
62%

#38!"Szerinted ki venne komolyan valakit, aki ilyen f@szságokat tud összehordani?"

Igen, igen. Ezt is azért írtam, mert egyetértettem minden szavaddal🤣

Nem kellett volna 2osztály után abbahagyni azt az általánost. Ugye, mostmár belátod?😉

júl. 3. 23:08
 40/40 anonim ***** válasza:
77%

38-as, akinek kettonel tobb agysejtje van, abszolut ertette a 35-os erkelyes valaszat. :D

Hat, ezek szerint neked nem sikerult.

júl. 3. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!