Tudom hogy éjféltájt nem ezen kellene gondolkodnom, de mivel nem tudok aludni, épp azon agyalok, hogy honnan fogom tudni hogyan kell öltöztetnem a babámat?
Hogy? Mert leirtam, hogy te magadon kivul mindenkit idiotanak tartasz?
Hat de nem ez az igazsag? Olvasd vissza miket irogattal ide! Undorito.
Es most jelentsd ezt is 🤷♀️
#26! Trollocska! Nem arról volt szó, hogy kihevered amiket írtam és mára befejezed a trollkodást?
Én írtam, hogy nyilván mindenkinek van erkélye, nem az a válaszoló, akinek beszólogattál. Nyilván NINCS mindenkinek erkélye, amit írtam, úgy hívják IRÓNIA. Kell hozzá bizonyos intelligencia szint, hogy értsed. Te azzal nem rendelkezel, azért nem ment☹️
#36! Igen, szörnyen szégyellem, hogy nincs erkélyem😭😭😭
Figyelj már, ennyire nem volt ma érdekes kérdés, hogy kénytelen vagy egész nap ennél trollkodni? Uborkaszezon van gyiken, vagy mi?
37
Ne terelj... A hozzászólásodban látható, hogy nincs irónia. Fölösleges utólag ráfogni. Más is látja! 😉
#38!"Szerinted ki venne komolyan valakit, aki ilyen f@szságokat tud összehordani?"
Igen, igen. Ezt is azért írtam, mert egyetértettem minden szavaddal🤣
Nem kellett volna 2osztály után abbahagyni azt az általánost. Ugye, mostmár belátod?😉
38-as, akinek kettonel tobb agysejtje van, abszolut ertette a 35-os erkelyes valaszat. :D
Hat, ezek szerint neked nem sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!