Tudom hogy éjféltájt nem ezen kellene gondolkodnom, de mivel nem tudok aludni, épp azon agyalok, hogy honnan fogom tudni hogyan kell öltöztetnem a babámat?
Legyen mindig inkább egy réteggel több a babán, mint amire gondolnál. Ha több az nem lehet baj, csak ne fázzon.
Jó egészséget!
Jaj, de jó neked! Én is szeretnék már itt tartani! Egyelőre álmomban is lakást felújítok es azon agyalok, hova fogom rakni, ha nem leszek kész addig🤣
Amúgy ezt ki kell kísérletezni. Nálam például tuti nem jönne be ez az "egy réteggel többet, mint magamra", mert annyira fázós vagyok, hogy megfőne szegény.
33hkm
Onnan, hogy pl. megfogod a kezét: ha hideg, jeges, akkor biztos, hogy fázik.
De legtöbbször simán elég a józan ész....
A babáknak nem a kezét vagy a lábát kell fogni, ha ellenőrizni akarod, hogy fázik-e vagy melege van, hanem a tarkójukat.
Rossz a vérkeringésük még, így a végtagok megbízhatatlanok.
Ha hideg a tarkója, akkornfázik, ha meleg akkor nem fáik, ha nedves, akkor nagyon melege van.
Onnan fogod tudni, hogy ezt muszaj minden egyes nap gyakorolni. Szoval egy ido utan bele fogsz jonni :D
Es fogsz hibazni is, en is szoktam a mai napig. Tul sok ruhat adok ra vagy epp tul keveset, pedig mar 1 eves. De ilyen esetekre mindig volt nalam egy plusz takaro, hatha fazna (nem kanikulaban, nyilvan 🤣) meg ugye vetkoztetni meg mindig le lehet, ha melege van, babakocsiban is seta kozben.
Szoval csak nyugi :)
Egy babának sosem a kezét vagy lábát nézzük!
Nincs még kialakult hőháztartásuk. Mindig a tarkóján ellenőrizzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!