Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tudom hogy éjféltájt nem ezen...

Tudom hogy éjféltájt nem ezen kellene gondolkodnom, de mivel nem tudok aludni, épp azon agyalok, hogy honnan fogom tudni hogyan kell öltöztetnem a babámat?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok, első gyerek szeptember elejére várom. Honnan tudom mit kell ráadni? 🥹 hosszú? Rövid? Vékony? Vastag? Kell e a sapka? Meddig kell a sapka? Takaró kell e? Stb... neharagudjatok hogy ilyen analfabéta vagyok, de ez most teljesen fusztrál. 🙄😅 amúgy ma mostam/vasaltam/pakoltam a bébi ruháit, biztosan azért kattogok ezen 🥲😅

júl. 2. 23:36
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%
Nem fogod tudni,de majd rájössz hogy jó neki ne aggódj☺️
júl. 2. 23:48
 2/40 anonim ***** válasza:
12%

Legyen mindig inkább egy réteggel több a babán, mint amire gondolnál. Ha több az nem lehet baj, csak ne fázzon.

Jó egészséget!

júl. 2. 23:51
 3/40 anonim ***** válasza:
8%
Ez elég komoly probléma. Majd feljossz és megkérdezed itt, ha aktuális lesz!
júl. 2. 23:51
 4/40 anonim ***** válasza:
82%

Jaj, de jó neked! Én is szeretnék már itt tartani! Egyelőre álmomban is lakást felújítok es azon agyalok, hova fogom rakni, ha nem leszek kész addig🤣

Amúgy ezt ki kell kísérletezni. Nálam például tuti nem jönne be ez az "egy réteggel többet, mint magamra", mert annyira fázós vagyok, hogy megfőne szegény.

33hkm

júl. 3. 00:11
 5/40 anonim ***** válasza:
9%

Onnan, hogy pl. megfogod a kezét: ha hideg, jeges, akkor biztos, hogy fázik.

De legtöbbször simán elég a józan ész....

júl. 3. 01:44
 6/40 anonim ***** válasza:
70%
Asszem app is van már erre, a barátnőm mindig a telefonján nézte :D De amúgy kezdd az ,,egy réteggel több, mint én" szabállyal, aztán majd látod. Nálunk nem jött be, nagyon izzadós a kislányom. Ráérez az ember.
júl. 3. 04:52
 7/40 anonim ***** válasza:
96%

A babáknak nem a kezét vagy a lábát kell fogni, ha ellenőrizni akarod, hogy fázik-e vagy melege van, hanem a tarkójukat.

Rossz a vérkeringésük még, így a végtagok megbízhatatlanok.

Ha hideg a tarkója, akkornfázik, ha meleg akkor nem fáik, ha nedves, akkor nagyon melege van.

júl. 3. 05:22
 8/40 anonim ***** válasza:
83%

Onnan fogod tudni, hogy ezt muszaj minden egyes nap gyakorolni. Szoval egy ido utan bele fogsz jonni :D

Es fogsz hibazni is, en is szoktam a mai napig. Tul sok ruhat adok ra vagy epp tul keveset, pedig mar 1 eves. De ilyen esetekre mindig volt nalam egy plusz takaro, hatha fazna (nem kanikulaban, nyilvan 🤣) meg ugye vetkoztetni meg mindig le lehet, ha melege van, babakocsiban is seta kozben.

Szoval csak nyugi :)

júl. 3. 06:01
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy babának sosem a kezét vagy lábát nézzük!

Nincs még kialakult hőháztartásuk. Mindig a tarkóján ellenőrizzük

júl. 3. 06:43
 10/40 anonim ***** válasza:
41%
5# láthatóan te sem értesz hozzá
júl. 3. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!