Aki januárban szült, milyen méretű overalt, bunda zsákot vett a picinek? Azon gondolkodom, ha 62-est veszek az nem lesz elég neki , mert kinövi hamar, viszont a 68-as meg túl nagy.
Decemberi baba. 62-t vettem, 52 centivel született. Mivel nagynak mutatta magát az ultrahangon, nem mertem kisebbet venni, nehogy ne legyen jó.
Ebben most elveszik ugyan, de ha már benne van a kocsiban, be van takarva, senki nem látja.
Mivel H&M-es, tehát nagyon nagy méret, szerintem jövő télre is jó lesz :)
Január közepén született. 1 db plüss overállal készültem neki, ami 56os volt. H&Mben vettem, mert úgy hallottam, ott kicsit nagyobb méretek vannak.
50 centivel született, és a hideg időt simán kihúztuk az 56os overállal. Az elején szinte elveszett benne. Már a 62es ruhákat is növögette ki, mikor eltettük és váltottunk kocsikabátra.
56overált vettem, bár mi február végére vártuk, de jan. 14-én született
Mit ne mondjak... elveszett benne a maga 43centijével:D
Idén már lassan 1éves lesz, most 74-82es overallt hord
Meg van egy 92es is itthon, ha hurcival megyünk azt adom rá
2-es , aranyos, hogy ezt gondolod, de jövő télen a nyakam teszem rá, hogy minimum egy 74-es overál fog kelleni. 😉
Én 56ost vennék. Az szerintem egy újszülöttet kivisz, mert általában azért nagyobbak az overálok. Kb 3 hónapot tuti jó rá, az meg már már tavasz, jöhetnek a vékonyabb dolgok.
Ui. Ilyen kis méretben érdemes más anyukáktól apróért (üzleti árhoz képest) venni. Kimosod, és olyan, mint új korában 🙂
2. Ne tartogasd jövő télig. Az én fiam októberi, pici baba volt épp most növi ki a 62-es h&m-es overált.
Kérdező, nem vennék 62-nél nagyobbat, mert a 68-as pont akkorra lesz jó, amikor már nem kell overál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!