Miért van az, hogy a 6 hetes kislányunk nappal úgy alszik, mint a bunda, atombombát lehetne robbantani mellette, este és éjszaka pedig meg sem lehet mozdulni mellette?
Lehet, hogy meg nincsen tisztaban azzal, hogy meik az ejszaka es a nappal! Az en fiam 6 hetes lesz a jovo heten, ugyanigy vagyok csak eppen forditva, vigyazz arra, hogy a babad 2 orat ne legyen ebren 1 huzamban!!!!Probalj mellette fekudni es ugy altasd, az enyemet nappall csak ugy lehet
!
Igen, sokat alszik nappal, főleg a délutáni nem jó.
És tuti nem tettél meg mindent, mert minden gyereket fel lehet ébreszteni.
4-6 ig aludna az jó lenne, 6-8 ig nézelődés...
Utána alvás.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából én is attól félek, hogy teljesen felcseréli a nappalokat az éjszakával. Ma reggel 9-kor kelt, így egy órát már nyertünk, remélem!
Tegnap délután hasra tettem, a hátára fektettem, tisztába tettem, levágam a körmét, cirógattam, sétáltam vele, és nem ébredt fel, nem tudom, mit lehet, még csinálni.. Azt azért hozzáteszem, hogy egy kicsit még mindig sárga, lehet, hogy ezért alszik ennyit?
Mi lenne az ideális, ha mennyit lenne ébren kaja, vagy ébredés után? Első baba..
Ma 9-kor kelt, 11-kr aludt el, 2-kor kelt fel újra, majd most, fél 4-kor aludt vissza. 2 óra múlva megpróbálom felébreszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!