éjszakai alvás 35 hetesen? Sziasztok! Tanácstalan vagyok. Vagy csak túlzok? Ha a bal oldalamon fekszek akkor úgy alszik mint a bunda, de miután átfordulok a jobb oldalamra eszeveszettül rugdos, mozgolódik.
Nekem van :) Ha félig-meddig hason fekszem és felhúzom a lábam, nekem is elkezd kapálózni, sőt ha az oldalamon fekszem és egy picit felhúzom a lábaimat akkor is. :-) Én olyankor a hátamra fekszem, bár meglehetősen kényelmetlen de ha Neki így jobb... :-) Persze éjszaka már nem tudom szabályozni, hogy melyik oldalamon vagy, hogy milyen pózban feküdjek ezért olyankor kénytelen "eltűrni" azt, hogy a Mamija hogyan alszik. :-) De ébren igyekszem úgy feküdni, hogy Neki is kényelmes legyen! Hiszen már nem sok helye van szegénykémnek! :-)
32 hetes kismama
Szia!
Nálam is így van.Én örülök neki,hogy mozog.De valószínű csak helyezkedik ő is.Én ha úgy maradok akkor nekem abba is hagyja egy idő után. Szerintem ne aggódj.Próbálj meg úgy maradni és hátha abba hagyja.
Nekem is van ilyen, hogy nagyon rugdos, ha oldalt fekszek. Aztán pozíciót váltok és nyugton marad. Én úgy döntöttem magamban, hogy ezt a pár hetet már kibírom úgy, hogy neki jó legyen. Mondjuk én se tudnék úgy elaludni, hogy közben lerúgja a gyomromat :)
37 hkm
Huh, ezeket a sorokat én is írhattam volna! :-) Nekem is ennyire kényelmetlen finoman szólva az alvás, bal oldalamon alig kapok levegőt, pedig úgy lenne a kényelmes( fal felé fordulva), jobb oldalamon meg vhogy nem esik olyan jól az alvás, így előtte forgolódom össze-vissza, aztán majd elalszom vhogy.. Ja, és akármelyik oldalamra fordulok, a kiscsajnak nem tetszik.. :-D És ez már hetek óta így megy... :-) Úgy vettem észre, hogy nincs olyan, hogy kényelmes póz, max csak kevésbé sz*r. Esetleg egy puha párnát az oldaladhoz rakni, amikor úgy fekszel?! Ne aggódj, szülés után csak jobb lesz nár nekünk?! Fel a fejjel!
Boldog babavárást!
37 hkm
10:48-as vagyok. Én 36 hetes vagyok és hát nekem a háton fekvés nem megy sokáig mert nyomja a tüdőmet és majd megfulladok:S
Meg a háton fekvés veszélyes is sokáig mert a baba elnyomhatja az artériát mert ugye már egyre nagyobb a súlya és oxigén hiányos lehet...Csak óvatosan a háton fekvéssel előttem író:)
Próbálj meg többször is forogni, hátha a baba is helyezkedik és egy idő után nem fog rugdosni, ha jobb oldalon fekszel.
Háton is fekhetsz, amíg nem érzed kellemetlennek, a vena cava inferior "elfekvése" a babának semmilyen bajt nem okozhatsz (a hiedelmek ellenére), csak a kismama érezheti rosszul magát, ami az ájulásig is fokozódhat.
37h km
Én még csak 26 hetes vagyok, de az én kislányom se szeret se jobb, se bal oldalon feküdni! A párnás alátámasztás nekem bevált addig amíg elalszok, aztán mindig felkelt, hogy nem tetszik neki az új pozíció. Háton fekve tudok több órát aludni, de aztán felkelni kegyetlen a hátfájástól :)
Jó nagyokat tud már rúgni és szeretem is... az, hogy nem hagy aludni.... szerintem jó sok évig nem fog hagyni nyugodtan aludni születése után se :D
Jó baba várást mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!