Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Aki januárban szült, milyen...

Aki januárban szült, milyen méretű overalt, bunda zsákot vett a picinek? Azon gondolkodom, ha 62-est veszek az nem lesz elég neki , mert kinövi hamar, viszont a 68-as meg túl nagy.

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 05:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ilyen kismeretben keress a Facebook marketplacen vagy ingyenes csoportban és ott a háda.
2022. jan. 6. 07:51
 12/18 anonim ***** válasza:

November elején született a kisfiam. Egy 50-es, vastagabb plüss overállal készültem a hazajövetelre, meg az első pár hétre; és egy 56-os téli overállal későbbre.

Most, 2 hónaposan az a helyzet, hogy a plüss overál még mindig jó Rá, de lassan a téli sem hatalmas Rá, úgyhogy hidegebb időben már tudom azt adni Rá. Vannak 62-es overáljaink is, de azok óriásiak még így, 2 hónaposan Rá. Talán, ha elhúzódik a hideg idő, és kb. majd Húsvétkor is hóesik majd; addigra vállalható lesz... Egyébként 48 cm-rel született, most 53 cm.

2022. jan. 6. 07:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz a 62-es.
2022. jan. 6. 08:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az 56-ossal bőven kihúzzátok a hideg időt.

Ne vegyél nagyobbat, zavarni fog, hogy belecsuszik, elveszik benne, legalább is engem zavarna, ha úgy állna rajta, mint tehénen a gatya

2022. jan. 6. 08:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Lányom szept 28án született 52cm-el.

Most kezdem el ráadni a 62-es overált. Eddig nagyon bután állt rajta

2022. jan. 6. 08:29
 16/18 anonim ***** válasza:
A 68 óriási, májusi az első gyerekem és az első telén hordta kb fél évesen. Ebből kifolyólag vettem 56/62 méretet a második babánknak aki napokon belül érkezik. Van itthon nagyobb ha kellene mert eltettük a nagy ruháit, de szerintem kb következő télen lesznek jók a kicsire.
2022. jan. 6. 09:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Az 5 hónapos babám hord most 68-as overált, az 56-os és a 62-es ruhákat is 2-2 hónapig hordta, ennél nagyobbat szerintem felesleges venni.
2022. jan. 6. 10:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi kettot vettunk, egy 56-osat es egy 62-eset, aztan ugy voltam vele, hogy meglatjuk mekkora lesz a baba, aztan amelyik nem jo, azt visszavisszuk a boltba. 48 centivel szuletett januar vegen, szóval nem kellett a 62-es, de ismerosi korben született egy baba 54 centivel, szoval oaadtuk nekik.

Mi kihuztuk a hideg idoszakot az 56-ossal.

#2 a babad 62-es méretet varhaton fel eves kora korul fog hordani, de 1evees kora korul, sot mar 10 honaposan is fixen nem lesz jo ra a 62-es

2022. jan. 6. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!