Aki januárban szült, milyen méretű overalt, bunda zsákot vett a picinek? Azon gondolkodom, ha 62-est veszek az nem lesz elég neki , mert kinövi hamar, viszont a 68-as meg túl nagy.
November elején született a kisfiam. Egy 50-es, vastagabb plüss overállal készültem a hazajövetelre, meg az első pár hétre; és egy 56-os téli overállal későbbre.
Most, 2 hónaposan az a helyzet, hogy a plüss overál még mindig jó Rá, de lassan a téli sem hatalmas Rá, úgyhogy hidegebb időben már tudom azt adni Rá. Vannak 62-es overáljaink is, de azok óriásiak még így, 2 hónaposan Rá. Talán, ha elhúzódik a hideg idő, és kb. majd Húsvétkor is hóesik majd; addigra vállalható lesz... Egyébként 48 cm-rel született, most 53 cm.
Szerintem az 56-ossal bőven kihúzzátok a hideg időt.
Ne vegyél nagyobbat, zavarni fog, hogy belecsuszik, elveszik benne, legalább is engem zavarna, ha úgy állna rajta, mint tehénen a gatya
Lányom szept 28án született 52cm-el.
Most kezdem el ráadni a 62-es overált. Eddig nagyon bután állt rajta
Mi kettot vettunk, egy 56-osat es egy 62-eset, aztan ugy voltam vele, hogy meglatjuk mekkora lesz a baba, aztan amelyik nem jo, azt visszavisszuk a boltba. 48 centivel szuletett januar vegen, szóval nem kellett a 62-es, de ismerosi korben született egy baba 54 centivel, szoval oaadtuk nekik.
Mi kihuztuk a hideg idoszakot az 56-ossal.
#2 a babad 62-es méretet varhaton fel eves kora korul fog hordani, de 1evees kora korul, sot mar 10 honaposan is fixen nem lesz jo ra a 62-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!