Tudom hogy éjféltájt nem ezen kellene gondolkodnom, de mivel nem tudok aludni, épp azon agyalok, hogy honnan fogom tudni hogyan kell öltöztetnem a babámat?
Én se voltam benne olyan hiperszuper anyuka..
Volt hogy nyáron is rá adtam a hosszú nadrágot hosszú ujjuval aztán rá jöttem hogy sok... és így tovább..
És ma már rutinból megy (1éves múlt)
11
Szegény kisgyermek! Jézusom! 😔😔😔🥺🥺🥺
Kedves utolsó
Te biztos mindent első alkalommal tökéletesen csináltál
Sajnos én valószínűleg nem
De tudod mit? Tanultam belőle.
Nem pufajkát adtam rá nyáron hanem egy vékonyabb hosszú nadrágot egy hosszú ujjú bodyval.
Igen!!! ma már tudom hogy elég egy rövid body vagy napozó
De akkor még pici volt és féltettem.
Egészséges okos kisfiú
Semmiben nem szenved hátrányt sem hiányt szóval nem kell sajnálni!
Ejj istenem! Szegény picike! 🥺
Nem a gyereken kellene gyakorolni!
14-es, mert akkor kin? A kutyan? Vagy ezt hogy gondoltad?
Nem a 11-es vagyok, de en is irtam valamelyik valaszban,hogy neha meg a mai napig “elrontom” az oltoztetest, pedig mar 1 eves.
Es? Akkor mi van? Kimegyunk,sokszor csak akkor latom meg milyen ido van, max visszaszaladunk es atoltoztetem ha ugy van. Pl valamelyik nap rovidgatyat adtam ra, de kint szembesultem vele hogy viszonylag hideg van, akkor visszamentunk es kapott egy hosszut. Ennyi. Huha. De amig csak babakocsiban ult, max dobtam ra egy takarot es mentunk, most mas persze.
Senki nem halt bele meg ebbe 😅
Es ha nincs gyereked,megis kin “gyakorolnal” de most ugy komolyan?
Talán az anyós segítségével jobban menne, vagy bármilyen hasonló érdeklődés jó lehet. De, hogy tesztelgetünk a gyereken hát hallatlan!
A másik! Kimesz a gyerekkel, erre visszamentek, mert alul öltözteted. Persze, hadd fazzon meg! Mert te előbb nem tudsz kimenni ugye, hogy kb milyen idő van?! Felelőtlenség... Mélységes felelőtlenség! 🥺 Utána jön a láz, aztán jöttök ide sírni, hogy mit kell csinálni! Szomorú!
16-os, harmadik emeleten lakunk. Hagyjam egyedul a gyereket a lakasban, amig kimegyek? Te normalis vagy? Bocsi, en inkabb ezt kihagyom :)
Nem fazik meg 1 perc alatt, beszarok rajtad. 15 honaposan meg soha nem volt beteg :D
Tokeletesen megfelel ez igy nekunk, puszi 🥰
17
"15 honaposan meg soha nem volt beteg :D"
Nem lesz a gyereknek immunrendszere!! Nagyon nem jól csinálsz valamit.
Etetni tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!