Adtok már téli overált babátokra?
Én mindenkit felpontoztam, aki normális hangnemet használ. De hihetetlen, hogy még egy ilyen egyszerű kérdésnél se lehet a bunkóságot mellőzni, elszomorít :/
Köszi a válaszokat mindenkinek :)
Még nem. Pont a minap nézegettem a képeket, tavaly decemberben vettük először elő a téli overált. Akkor volt a kicsi 5 hónapos.
Most 1,5 éves, még csak softshell overált adok rá. Alá body, hosszú ujjú póló, alul vékony nadrág, átmeneti cipő. Még a plusz pulcsit is sokallom.
Nem fázós(nak nevelt).
(Egyébként tényleg túlöltöztet a többség. Vicces végig nézni az ovis öltözőben: trikó, póló, hosszú ujjú póló, melegítő nadrág - ebben vannak a 25 fokos csoprtszobában. Erre még vastag pulcsi, télikabát, vastag nadrág - rá a bentire, és már bélelt bakancs)
Most is kint vagyunk és nagyon jót alszik, meleg az arca, keze, mindene!
Plüss overálban van, alatta body és harisnya. Betakarva egy pléddel.
Alul vastag nadrág (vagy harisnya és vékony nadrág) , zokni, cipő, felül body, pulcsi, téli kabát, sapka, háromszög kendő a nyakába. Erre még egy takarót adok de csak derékig takarom be mert nem szereti. 10 hónapos. Én is hasonlo számú rétegbe öltözök most, és nem fázom.
A teli overall szerintem tulzas lenne még most plusz fokokban hogy szél sincs, azt meghagyom a tényleg brutal hidegre.
28, amit ráadsz most a gyerekedre, az melegebb, mint egy téli overál alatta egy szál bodyval 😂
Gondolom majd overál alá is adsz húsz réteget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!