Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Adtok már téli overált babátokra?

Adtok már téli overált babátokra?

Figyelt kérdés
Vagy elég a télikabát nadrággal, harisnyával?
2020. nov. 11. 11:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%
A totyogó megint más, mint egy fekvő baba...
2020. nov. 11. 12:48
 22/32 anonim ***** válasza:
74%
Az se mozog olyan sokat. Nem ketevesrol beszélek. Hanem aki tud lépegetni 5 percet aztan megy vissza a babakocsiba.
2020. nov. 11. 12:53
 23/32 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felpontoztam, aki normális hangnemet használ. De hihetetlen, hogy még egy ilyen egyszerű kérdésnél se lehet a bunkóságot mellőzni, elszomorít :/

Köszi a válaszokat mindenkinek :)

2020. nov. 11. 13:18
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap harisnya, hosszú body, nadrág, pulcsi, softshell overál + sapka, csizma volt rajta, de túlöltöztettem. Ma nem adtam rá harisnyát és a vékonyabbik csizmát adtam rá.
2020. nov. 11. 13:37
 25/32 anonim ***** válasza:
85%

Még nem. Pont a minap nézegettem a képeket, tavaly decemberben vettük először elő a téli overált. Akkor volt a kicsi 5 hónapos.

Most 1,5 éves, még csak softshell overált adok rá. Alá body, hosszú ujjú póló, alul vékony nadrág, átmeneti cipő. Még a plusz pulcsit is sokallom.

Nem fázós(nak nevelt).

(Egyébként tényleg túlöltöztet a többség. Vicces végig nézni az ovis öltözőben: trikó, póló, hosszú ujjú póló, melegítő nadrág - ebben vannak a 25 fokos csoprtszobában. Erre még vastag pulcsi, télikabát, vastag nadrág - rá a bentire, és már bélelt bakancs)

2020. nov. 11. 14:15
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Most is kint vagyunk és nagyon jót alszik, meleg az arca, keze, mindene!

Plüss overálban van, alatta body és harisnya. Betakarva egy pléddel.

2020. nov. 11. 14:47
 27/32 anonim ***** válasza:
86%
Az enyém még őszi cuccokban jár, ősz van.
2020. nov. 11. 20:01
 28/32 anonim ***** válasza:
5%

Alul vastag nadrág (vagy harisnya és vékony nadrág) , zokni, cipő, felül body, pulcsi, téli kabát, sapka, háromszög kendő a nyakába. Erre még egy takarót adok de csak derékig takarom be mert nem szereti. 10 hónapos. Én is hasonlo számú rétegbe öltözök most, és nem fázom.

A teli overall szerintem tulzas lenne még most plusz fokokban hogy szél sincs, azt meghagyom a tényleg brutal hidegre.

2020. nov. 11. 22:02
 29/32 anonim ***** válasza:
62%

28, amit ráadsz most a gyerekedre, az melegebb, mint egy téli overál alatta egy szál bodyval 😂

Gondolom majd overál alá is adsz húsz réteget.

2020. nov. 12. 10:47
 30/32 anonim ***** válasza:
22%
Nem értem akik itt lepontozzak a válaszokat, azok miben mennek ki? En póló, vekonyabb pulcsi téli kabátban megyek ki ebben a 6-7 fokban, ezt adom a babára is, és nekem is így pont jó, se nem fázom se melegem nincs és én még mozgok is. Miért sülne ennyiben meg egy baba aki csak fekszik /ül ?
2020. nov. 12. 12:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!