Teli overallt adtok? Mit adsz rá -10-ben?! Kályhát? 9 hónaposom egy őszi kabátot, sapkát és takarót kap illetve a lábára egy meleg baba cipőt. Mikor kihámozom a ruhákból full meleg. És a kabát alatt is csak a body van. Meggyulladnak azok a babák.
2020. nov. 11. 12:08
12/32 anonim válasza:
Majd télen adok rá télit. Ha most azt adnék,télen adjak rá kettőt?
2020. nov. 11. 12:13
13/32 anonim válasza:
Hát ez elég beteg... És te mit hordasz hat fokban? Egy pólót és egy pulóvert? Én tegnap pólóban, pulóverben és téli kabátban voltam kint úgy, hogy sétáltam a babakocsival. Hideg van. A babán jó hogy elfér ugyanez, főleg, hogy ő nem is mozog!
Ismétlem, itt nem lesz -10, ha csak nem hajnali 4kor mész vele valahova...
2020. nov. 11. 12:16
14/32 anonim válasza:
Amúgy januári a kisfiam. Születése után is egy db teli pluss zsak volt rajta alatta benti ruha és sapka. Ennyi. Nem csoda hogy fazos a magyar, ha már a gyerekeket erre szoktatjuk. Pedig ok meg nem fáznak amúgy. Felseleges raszoktatni őket ennyi ruhára. Szegény ha már jár meg se fog tudni mozdulni telen, úgy beöltöztetitek őket.
2020. nov. 11. 12:17
15/32 anonim válasza:
Body, nadrág, átmeneti overál. Rendesen meleg mikor leveszem róla. Minek még a téli? Csóri gyerek megsül
2020. nov. 11. 12:17
16/32 anonim válasza:
13 azt kene megérteni, hogy azért mert te fazos vagy a gyerek meg nem lesz az.
En nadrágban pulcsiban és vékony kabátban voltam kint tegnap este sötétedés után több mint egy órát, amíg az autóm kereteit cserélték. Nem volt hideg.
A ferjem ugyanezt pulóverben adta elő.
2020. nov. 11. 12:24
17/32 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok fázós, simán elvagyok idebent 19 fokban pólóban, de k.rva hideg volt tegnap. Lehet, hogy ahol te laksz, ott nem...
2020. nov. 11. 12:28
18/32 anonim válasza:
Nem tudom mire fel van itt mindenkinek ilyen lekezelo stílusa.. Ennyire frusztráltak vagytok?
Egyébként hideg van, főleg babakocsiban fekve.
Nem tudom mivel jobb 5 retegbe beöltöztetni majd vissza le, mint nadrag bodyra ráadni egy vastag overált.
Magyarországon vagyunk, nem lesz minusz 10 fok, nappal legalábbis és túl öltöztetni se kell a babákat, de szerintem tobb réteg kenyelmetlenebb es praktikatlanabb mint egy vastag overál.
Most voltunk kint egy órát, én fáztam. Neki jó volt az overál, alatta nadrág body.
2020. nov. 11. 12:30
19/32 anonim válasza:
Mindenki le van pontozva, aki nem fagyasztja meg a gyerekét 😆
2020. nov. 11. 12:35
20/32 anonim válasza:
18 nalunk 6! fok van. Lehet -10 nem sokszor lesz, de -5 lesz. Egy totyogora nem tudsz overal alá mást adni mert nem fog tudni megmozdulni. Most kene rá kevesebb ruha és akkor elővenni a teli overallt. De mindenki azt csinál, amit akar. A babakocsiba hogy lenne már hideg amúgy? Sosem vettem ki hidegen a gyerekem a megfelelő vastagságú overalbol. Úgy vannak kitalálva hogy jók legyenek. A teli a mínuszokba való.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!