Adtok már téli overált babátokra?
Figyelt kérdés
Vagy elég a télikabát nadrággal, harisnyával?2020. nov. 11. 11:10
1/32 anonim válasza:
Még nem. Mondjuk csak 2.hónapos. Egy meleg plüss overál és meleg pléd a hordozóban.
3/32 anonim válasza:
Minek kellene, amikor nincs tél és nincs hideg????
MAjd -10 fok környékén, elötte nem.
4/32 anonim válasza:
6 fok volt tegnap, téli overálban aludt kint a 8 hónaposom.
5/32 anonim válasza:
4 vagyok, hozzátenném, hogy én is téli kabátban voltam kint... Ő rá meg ne adjak?
6/32 anonim válasza:
Offolok bocsánat.. A 2-estől szeretném megkérdezni, hogy a téli overál alatt, hogy öltözteted a babát? Nekem is két hónapos a pici.
7/32 anonim válasza:
Dehogy is. És akkor télen mit adatok rá, ha már most nagy kabát?
8/32 anonim válasza:
Úgy csináltok, mintha olyan nagyon hideg telek lennének... Mikor lesz itt -10 fok????
Amúgy egyszerű, aláöltöztetem... Most egy vékony nadrág és egy hosszú ujjú póló van alatta, sokkal könnyebb az overallt ráadni, és így legalább nem lóg ki a dereka.
9/32 anonim válasza:
Én is overált adok rá de basszus átmenetit 🤦🤦🤦
10/32 anonim válasza:
2. vagyok. Body és nadrág van alatta, semmi más. Szerintem bőven elfér egy 2 hónaposon a téli overál - hiába pontoztak le- ők még nem mozognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!