Van még itt valaki, aki összemosolyog, összekacsint más stokkésokkal? :D
nem tudom, mint írtam nekem is van egy jó drága babakocsim (használtan jutottunk hozzá nem is értem a lepontozásom de mindegy), és van egy nagyon olcsó szintén használt Pierre Cardinom. Ha össze kellene hasonlítani 10-ből 8 pontot kapna a drágább, és 10-ből 7-et az olcsóbb...tehát az árkülönbség nagyjából hússszoros, a pont szám meg majdnem ugyanannyi. Minimális dolgokban tartom jobbnak a drágábbat, valóban könnyebb és könnyű tolni, de sok szempontból nekem az olcsóbb egyszerűbb sokkal jobban bevált.
Szóval nem az ár számít, épp ezért ha két ilyen stokkés "összekacsint" nekem a sznobizmuson túl semmi más nem jut eszembe. És nem az irigység beszél belőle, csak azt a 200-300.000 ft-ot amivel többe kerül az a babakocsi, inkább másra költöttük, nyaralásra, számlára tesszük. Ki mire költ.
10-es a barom szót próbáld meg újradefiniálni.
Azért egy autószalonból kihozott autó nem a felét éri.
Biztos azok is így gondolják aki mondjuk 20 millió felett veszik az autókat. Az a pár millió barom a földön...
És mi van ha van ma olyan nő, akinek van 500 ezre egy babakocsira, nem kell ahhoz férj.
De kőkorszaki itt egyesek gondolkodásmódja.
Még mindig azt feltételezik, hogy a nőket a férjük teszi gazdaggá, vagyonossá, csak egy férfiból tellhet egy nőnek átlagon felüli dolgokra.
Hát, baromira nem.
Van közöttük éles eszű üzletasszony, meg nyelviskola tulajdonos, közgazdász-bróker, építészmérnök úgy kb ezek jutottak eszembe akiknek ilyen babakocsijuk volt/van.
És nagyjából igencsak nem szép nők.
Aki őket kitartaná...azt megnézem!
"Hát a stokkés anyukák biztos nem a saját munkájukból gazdagodtak meg. Azok mind kitartott pitsák."
Nem volt stokkém,nem is lesz,de inkább kitartott pitsa legyen valaki mint ennyi ésszel rendelkező primitív lény mint te vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!