Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van még itt valaki, aki...

Van még itt valaki, aki összemosolyog, összekacsint más stokkésokkal? :D

Figyelt kérdés
Az egyik kérdés alatt olvastam, és kíváncsi vagyok, tényleg ez-e a "szokás" azoknál, akiknek Stokke babakocsijuk van. :D Illetve ez az életérzés is érdekelne, egyik anyuka azt mondta, a Stokke egy életérzés. :D

2016. máj. 8. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
ha már olvastad a kérdést, akkor azt is olvastad, hogy elmebeteg szegény "milliomos stokkés" anyuka :)
2016. máj. 8. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem szabad irigynek lenni fiuk lanyok:) ha megtehetnem en is megvennem mert tenyleg jo babakocsi.. mikor setaltunk noveremekkel azon nevettem hogy egy ujjal tudom tolni annyira konnyu :) orulok hogy valaki megtudja tenni, hogy ilyet vesz!! :) mar ha nem azert veszi meg, hogy kerkedjen vele...
2016. máj. 9. 06:15
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

nem tudom, mint írtam nekem is van egy jó drága babakocsim (használtan jutottunk hozzá nem is értem a lepontozásom de mindegy), és van egy nagyon olcsó szintén használt Pierre Cardinom. Ha össze kellene hasonlítani 10-ből 8 pontot kapna a drágább, és 10-ből 7-et az olcsóbb...tehát az árkülönbség nagyjából hússszoros, a pont szám meg majdnem ugyanannyi. Minimális dolgokban tartom jobbnak a drágábbat, valóban könnyebb és könnyű tolni, de sok szempontból nekem az olcsóbb egyszerűbb sokkal jobban bevált.

Szóval nem az ár számít, épp ezért ha két ilyen stokkés "összekacsint" nekem a sznobizmuson túl semmi más nem jut eszembe. És nem az irigység beszél belőle, csak azt a 200-300.000 ft-ot amivel többe kerül az a babakocsi, inkább másra költöttük, nyaralásra, számlára tesszük. Ki mire költ.

2016. máj. 9. 07:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Stokke babakocsink van. Még soha nem vettem észre, hogy egy másik Stokke babakocsis rám kacsintott volna. Mosolyogni pedig minden babakocsit toló anyukára szoktam.
2016. máj. 9. 23:44
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
:D
2016. máj. 10. 09:40
 16/20 anonim ***** válasza:

10-es a barom szót próbáld meg újradefiniálni.

Azért egy autószalonból kihozott autó nem a felét éri.

Biztos azok is így gondolják aki mondjuk 20 millió felett veszik az autókat. Az a pár millió barom a földön...

2016. máj. 20. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

És mi van ha van ma olyan nő, akinek van 500 ezre egy babakocsira, nem kell ahhoz férj.

De kőkorszaki itt egyesek gondolkodásmódja.

Még mindig azt feltételezik, hogy a nőket a férjük teszi gazdaggá, vagyonossá, csak egy férfiból tellhet egy nőnek átlagon felüli dolgokra.

2016. máj. 20. 19:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát a stokkés anyukák biztos nem a saját munkájukból gazdahodtak meg. Azok mind kitartott pitsák.
2016. máj. 20. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát, baromira nem.

Van közöttük éles eszű üzletasszony, meg nyelviskola tulajdonos, közgazdász-bróker, építészmérnök úgy kb ezek jutottak eszembe akiknek ilyen babakocsijuk volt/van.

És nagyjából igencsak nem szép nők.

Aki őket kitartaná...azt megnézem!

2016. máj. 20. 22:40
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

"Hát a stokkés anyukák biztos nem a saját munkájukból gazdagodtak meg. Azok mind kitartott pitsák."

Nem volt stokkém,nem is lesz,de inkább kitartott pitsa legyen valaki mint ennyi ésszel rendelkező primitív lény mint te vagy!

2016. máj. 21. 19:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!