Van még itt valaki, aki összemosolyog, összekacsint más stokkésokkal? :D
:-D
Ez olyan,mint az audi,meg a bmw csak az anyukák világában??
Elképzelhető:)
Én hordozókendő párti vagyok, és előfordult, hogy más hordozott babás anyukával összemosolyogtunk, nem volt benne semmi más azon kívül, hogy "jé, rokon lélek", tehát miért is ne?:)
Nem igaz. Osszeroffentenek meg azon is, hogy az o hugyagyuk szerint melyiknek van jobb szin.
Szerintem nagyon eldeformalt formally "babakocsi".
En mindig azon gondolkodom, mikor fog a gyerek kigurulni belole.
Szerontem nem amárka miatt van.
Nekem nem olyam a kocsim, de amikor plázában kiszálltam a liftből es ugyanolyan babakocsis szállt be, mi is összemosolyogtunk.
pff...hat nekem egy chiccom van hasonlo arfekvesben - persze hasznaltan,.el se tudom kepzelni melyik barom ad ki 300.000 ftot egy babakocsira ujonnan, mint ahogy azt se tudom megerteni miert vesz valaki uj bmwt amikor kifordulva a garazsbol mar felet se eri az aranak.
az osszekacsintast meg foleg nem ertem. sosem kacsintgattam a babakocsisokra, hogy hordozo kendos kacsint hordozo kendosrr azt is rohejesnek talalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!